Start Omhoog Zoek in onze side De Porfyrie Pagina Inhoud

Doornvoosje

 

Sprookje van: MOEDER DE SCHWANZ

DOORNVOOSJE

 Er waren eens een koning en een koningin, zij wilden dolgraag een kindje, dus maakten zij er een. Na negen maanden werd een klein prinsesje geboren. Omdat de koning en koningin zo lekker gevoosd hadden noemden zij hun kindje Doornvoosje.

Ze besloten een klein feestje te organiseren. Voor het kroam≠schudn hadden de koning en koningin een aantal feeŽn uitgeno≠digd. Zij zouden goede wensen uitspreken boven de wieg van doornvoosje. Maar o jee! Wat te doen met de vulgaire frigide fee? Dat was een slechte fee, en ze besloten haar dan ook maar niet uit te nodigen.

Het feest kon beginnen. Tijdens het kroamschudn sprak de eerste fee haar goede wens uit: " Doornvoosje, jij zal als je achttien bent een knappe prins ontmoeten. Hij zal voor jou van grote betekenis worden".

De tweede fee was aan de beurt: " Doornvoosje, jouw geslachts≠orgaan zal tot de best ontwikkelde van het hele land uitgroeien. Een waar genot voor jezelf en voor de prins die je volgens de eerste fee zult ontmoeten". Nu was de derde en laatste fee aan de beurt, maar voordat ze haar wens kon uitspreken stond daar plotseling, geheel onverwachts de vulgaire frigide fee. Zij had de wensen gehoord en was woedend! Woedend omdat zij niet was uitgenodigd en jaloers op dat kleine schepsel die een waar genot te wachten stond terwijl zijzelf frigide was.

Ze zwaaide met haar vlezige feeŽnhanden wild boven de wieg en sprak een vloek uit: " Doornvoosje, hierbij besmet ik je met het aids virus. En als je op je achttiende een geile prins ontmoet, zal jij je aan hem prikken, wanneer je maagdenvlies doorboord wordt! Veel genot zal jij er niet aan beleven want jij en ook alle andere verdoemde kasteelinwoners zullen op dat moment eeuwig gaan slapen". Woedend vloog de vulgaire frigide fee weg. Niemand heeft haar ooit nog gezien.

Maar er was nog steeds een goede fee over. Zij zei: " Helemaal ongedaan maken kan ik de vloek niet. Ik kan hem alleen verzwakken. Doornvoosje zal zich inderdaad prikken aan een prins en aids krijgen, wat dan ook mag zijn (Je moet weten dat het aids virus toen niet bekend was). Na de maagdenprik zal iedereen hier in het kasteel in slaap vallen. Maar op een goede dag zal er een prins komen met een "wunder-schwanz." Hij alleen kan Doornvoosje wakker vozen. Daarmee is de vloek verbroken en alle aanwezigen in het kasteel zullen ontwaken".

De koning en koningin schrokken zich een eikelhoedje! Doornvoosje werd opgesloten in de hoogste kasteelkamer en ze mocht geen enkele prins onder ogen komen. Doornvoosje groeide in eenzaamheid op. De wens van de tweede fee kwam uit; Doornvoosje's geslachtsorgaan groeide uit tot een van de overweldigste en welriekendste van het hele land. Weldra verlieten haar heerlijke geslachtsgeuren het kasteelraam en dat bleef beneden in het land niet onopgemerkt. Als bijen op honing kwamen de prinsen en lesbische prinsessen naar het kasteel en zongen wulpse liederen onder aan haar kasteelraam. De geur was zo onweerstaanbaar dat velen hadden geprobeerd het kasteel binnen te dringen, echter zonder succes want de koning en koningin hadden alle toegangswegen naar Doornvoosje gebarricadeerd.

Doornvoosje zat in haar kasteelkamer, verveeld kwijlend bedreef ze haar tijd met solo-sex. Ondertussen hadden de koning en koningin ook niet stilgezeten. Doornvoosje had er een aantal broeders en zusters bij.

Op een dag, de dag, kon het oudste broertje de bijna benevelende geur van zijn zusjes opgesloten geslacht, niet langer weerstaan en besloot haar op te zoeken. Hij behoorde tot de "insiders" en wist dus precies de gebarricadeerde toegangswegen te ontwijken. eigenlijk was het dus niet zo moeilijk om bij zijn zuster te komen. hij had een flink aantal trappen voor de boeg, des te hoger hij kwam des te sterker de geur van Doornvoosje's geslachtsorgaan. Dat gaf hem kracht.

Boven gekomen, geheel hijgend, zwetend en zeer verhit, ontmoet hij zijn zus! De nachtwijzer stond op middernacht. Doornvoosje was achttien geworden. Zij, balend van de solo-sex, greep haar kans en INCEST was born.

Prinsenbroer prikte zijn zusters waanzinnige maagdenvlies door, dat gaf een enorme knal, het hele land had het gehoord en iedereen wist hoe laat het was.

De vloek kwam uit. het hel kasteel lag in diepe rust. Doornvoosje lag K.O. in haar kamertje. Om het kasteel groeide een haag van vieze stinkende geslachtsorganen met doornig schaamhaar, maar die kon de onweerstaanbare, overweldigende geur van Doornvoosje's geslachtsorgaan, niet tegenhouden. Net zo min als de prinsen, die door deze haag gingen om Doornvoosje te vozen. Honderd jaar lang ging dan ook de ene prins na de andere over Doornvoosje heen. Allemaal hopende dat zij de  "wunderschwanz" bezaten, echter zonder te weten wat dat was, ze kenden geen Duits. Aan aids dachten ze al helemaal niet, ze wisten ook niet wat dat was."Wat niet weet wat niet deert≠prinsen" waren het. Ze dachten dat het Aids virus iets positiefs was, ze werden inderdaad H.I.V. positieve prinsen.

 Na honderd jaar stond er een prins met een opmerkelijke grote bobbel in zijn prinsengewaad. Zou hij een "wunderschwanz" hebben? Toen die prins eenmaal op Doornvoosje was geklommen, was het alsof de wereld der sprookjes op z'n kop stond. Doornvoosje kreunde het uit, het hele kasteel werd er wakker van. de vloek van de vulgaire frigide fee was verbroken, maar niet helemaal.

Doornvoosje en de prins met de "wunderschwanz" voosden nog lang en gelukkig totdat ze aan het aids virus overleden en wij zitten nog tot op de dag van vandaag met de vloek van die vulgaire frigide fee opgescheept!

Linda

27-01-1995