Start Omhoog Zoek in onze side De Porfyrie Pagina Inhoud

Porfyrie-podium etiquette

Yahoo-groups biedt mailinglists waar je ideeŽn kunt delen met andere mensen met dezelfde interesse. Aan mailinglists nemen allerlei mensen deel met verschillende opvattingen en achtergronden. Soms botst een opvatting met die van andere leden in een groep. Het gebruik van de onderstaande handleiding zal, in combinatie met de bestaande regels van fatsoen, helpen om de groep voor iedereen aantrekkelijk te houden. Neem deze regels dus steeds in acht en wees welkom in de groep:

1.     Val andere leden niet lastig, misbruik hun vertrouwen niet en bedreig andere leden niet. Als er een verhitte discussie ontstaat in de groep, negeer dan de onterechte opmerkingen of reageer in ieder geval verstandig. Gooi geen olie op het vuur.

2.     Post geen onbehoorlijke/schunnige bijdragen of zaken die als dusdanig door de andere leden ervaren kunnen worden.

3.     Blijf zoveel mogelijk bij de topic (Porfyrie) en de daarbij relevante zaken. Als je zaken wilt bespreken die duidelijk niet in deze groep thuis horen, zoek dan een groep die daarvoor wel geschikt is of begin zelf een groep over dat onderwerp.

4.     Maak geen reclame voor de groep in andere groepen of lijsten zonder de toestemming van de moderators van Porfyrie-podium

5.     Plaats geen artikelen met een copyright inhoud zonder toestemming van de moderators van Porfyrie-podium.

6.     Voorkom ongewenst mailen buiten de lijst om met reclames en dergelijke. Verzend dus geen promotie materiaal (spam), geen irrelevante rommel (junk mail), geen kettingbrieven (chain letters), geen piramide spellen etc. Deze zaken zijn evenmin op de lijst toegestaan.

7.     Andere mensen aanmelden voor deze groep is niet toegestaan zonder toestemming van de betrokkene zelf.

Het verzamelen van informatie en/of email adressen van anderen is zonder specifiek toestemming van de betrokkenen strikt verboden.

 

 

Start Zoek in onze side De Porfyrie Pagina Inhoud