Start Omhoog Zoek in onze side De Porfyrie Pagina Inhoud

Geilwitje

 

Sprookje van : GRIMM MET DE GRIMAS

GEILWITJE

 Het was midden in de winter en de sneeuwvlokken dwarrelden als veertjes omlaag. De koningin zat voor het raam van het paleis op de Dam in die toen ook al bekende rosse buurt. Van tijd tot tijd keek ze smachtend naar buiten. Ze verveelde zich want de mannen liepen voorbij. " Ach, het zal wel aan de koude lig≠gen", zo hoopte ze. Ze keek naar buiten, naar het schijnsel van het rode licht dat vanuit haar kamer op de witte sneeuw scheen. Met weemoed dacht ze terug aan die "eerste keer". Het leek alweer zo lang geleden; de rode gloed van het bloed op het satijnen witte laken. Een koninklijke vrijpartij was het geweest, die ook een dochter had veroorzaakt. Weliswaar haar enige. Ze had dolgraag verder willen sexen, maar haar ex-echtgenoot de koning kon aan haar extreme sexlust niet voldoen en had haar verlaten voor een of andere vulgaire frigide fee.Het gevolg was een koninklijke identiteitscrisis. Ze voelde zich afgedankt, onaantrekkelijk en wat al niet meer. In de hoop haar afgedankte ego op te kunnen vijzelen en tegemoet te kunnen komen aan haar overweldigende sexlust, verkoos ze het eeuwenoude beroep, maar zelfs daar kwam ze niet aan haar trekken.

De koningin begon zich echt zorgen te maken. Gelukkig had ze een toverspiegel. En wanneer zij daar voor ging staan om zichzelf te bewonderen vroeg ze altijd weer:

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand

Wie is het geilste van het land?

En dan antwoordde de spiegel:

Koningin gij zeit het geilste van het land.

Dan was zij tevreden want ze wist dat de spiegel altijd de waarheid sprak.

Maar de dochter van de koningin groeide op en werd steeds geiler, zodat zij op haar zevende jaar al een heel geil meisje was. Veel geiler dan de koningin. Toen deze op een dag opnieuw aan de spiegel vroeg:

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand

Wie is het geilste van het land?

Kreeg zij dan ook ten antwoord:

Oh koningin, zeer geil zeit gij,

maar uw dochter is duizendmaal geiler dan gij.

De koningin schrok ontzettend. Vanaf het ogenblik dat zij bevallen was, was ze al jaloers geweest, maar voortaan haatte zij haar dochter. De trots en afgunst woekerden voort in haar hart, zodat zij dag nog nacht rust kende. Ten einde raad liet zij haar pooier bij zich komen en zei: "Neem dat kind alsje≠blieft mee. Je moet haar doden en mij als bewijs haar hart en clitoris brengen."

De pooier volgde haar bevel op en nam het prinsesje mee tot over de zeven bergen van Amstredamos. Maar toen hij zijn mes trok om de opdracht uit te voeren, deed het meisje haar prinsessenjurkje omhoog. Heupwiegend, erotisch, exotisch begon zij de man te verleiden en smeekte hem haar leven te sparen. Ze zei: " Ik zal ergens onderduiken en nooit meer naar het paleis terugkeren!" Omdat zij zo verleidelijk was kreeg de pooier een idee. Hij zei: "Uit die koninklijke slip, dan maken we een royale wip, en krijg jij je vrijheid terug". Aldus geschiedde. De pooier voelde zich opgelucht voldaan. Juist op dat moment kreeg hij een oude hoer in het oog. Hij schoot de hoer neer en nam haar hart en clitoris mee voor de koningin.

Het prinsesje alleen achtergebleven in Amstredamos, was vreselijk bang. Ze vluchtte weg. Het was al vroeg in de ochtend toen zij een klein huisje bereikte. De deur was niet op slot. Moeheid en koude hadden het prinsesje overvallen en ze besloot naar binnen te gaan. Alles was vreselijk klein, maar aangezien ze zelf ook niet zo groot was (ze was nog jong, pas zeven jaar) paste ze precies in het kleine huisje. Ze zag zeven bedjes en ging in een ervan liggen, weldra sliep ze als een doornvoosje.

Een poosje later kwamen de bewoners thuis. De zeven lilliputters merkten al snel dat er iemand binnen was geweest. Vervolgens ontdekten ze het slapende prinsesje. "Wat is ze verrukkelijk", zei er een, "En die mooie beentjes en prille borstjes, wauw!", zei een ander. Ze vonden het prinsesje maar wat geil. En dat was ze ook. Het laat zich raden wat ze gingen doen. Kleine geile mannetjes waren het!

Het prinsesje ontwaakte en vond het prima. Dit was wat ze zocht.  Precies groot genoeg voor haar en ook nog eens zeven variaties. In ruil voor haar verdiensten kreeg ze een onderduikadres. Ook kreeg ze een nieuwe naam. Omdat ze zo'n blanke huid had en geil was noemden de lilliputters haar voortaan "Geilwitje".

Overdag was Geilwitje alleen. De lilliputters werkten dan in het circus. s'Avonds was het weer feest in het kleine huisje! Ze konden het prima vinden met elkaar. Ondertussen had de koningin het hart en de clitoris. Ze wist dat ze weer als vanouds de geilste van allemaal zou zijn. Zij wilde dat graag horen. Ze ging voor de spiegel staan en vroeg:

Spiegeltje spiegeltje aan de wand

Wie is het geilste van het land?

En de spiegel antwoordde:

"Oh koningin zeer geil zeit gij

Maar Geilwitje over de zeven bergen

Die doet het met zeven dwergen

En is duizendmaal geiler dan gij".

Ze verbleekte want ze wist dat de spiegel nooit loog en begreep dat haar pooier haar had bedrogen en haar dochter nog leefde.

Ze bedacht een plannetje. Ze ging aan het werk en maakte doe-het-zelf-lullen. (later bekend als vibratoren). Echter een was heel speciaal. Deze had een zelf-spuit-mechanisme maar met giftige vloeistof.

Vermomd trok de koningin over de bergen van Amstredamos naar het huisje van de lilliputters. Toen zij het naderde begon zij te roepen: "Doe-het-zelf-lullen, doe-het zelf-lullen!".

Geilwitje keek onmiddellijk uit het raam en vroeg: "Wat dan allemaal?". De vrouw hield een grote zwarte doe-het-zelf-lul omhoog. Aangezien Geilwitje overdag alleen thuis was zag zij zoiets wel zitten. En zo'n grote lul had geen enkele lilliputter! De vrouw demonstreerde het zelf-spuit-mechanisme. Geilwitje werd helemaal lyrisch. Dat had de koningin gehoopt. Ze verkocht de grote zwarte aan haar nietsvermoedende dochter. Ze verstopte zich in een gracht en wachtte af. "Ha, ha", dacht ze." Mijn dochter kennende zal ze die wel meteen gaan uitproberen".

En weldra hoorde ze gehijg en gekreun uit het huisje komen, toen een harde gil en vervolgens stilte. "Nu ben ik weer de geilste," mompelde de koningin met een gemeen lachje en zij ging er snel vandoor.

Toen de lilliputters thuiskwamen zagen zij hun Geilwitje op bed liggen met de benen in de lucht. " Wat ligt zij er vreemd bij", zei er een. "Wat zie ik nu" zei een ander. Om het beter te kunnen zien stopte hij zijn gezicht tussen de benen van geilwitje. Niet lang daarna volgden de anderen. Zij  verbaasden zich over dat gekke zwarte geribbelde ding. Dat hadden zij nog nooit eerder gezien. Pas later ontdekten ze dat Geilwitje dood was. Ze schrokken ervan. "Dat moet iets te maken hebben met dat zwarte ribbelding", concludeerde er een. Hij probeerde de doe-het-zelf-lul- uit Geilwitje te trekken. Dat lukte niet. De andere zes gingen achter hem staan. Ze hielden elkaar om het middel vast. Zeven lilliputters stonden achter elkaar aan het ding te trekken en te sjorren echter zonder succes. Het bleef muurvast zitten.

De zeven mannetjes waren radeloos en huilden dikke tranen. Geilwitje was dood. Toch konden ze het niet over hun hart verkrijgen Geilwitje te begraven of te cremeren, ze zag er nog zo gezond, fris en pikant uit. Ze besloten dan ook een glazen kist te maken. Helaas kregen ze Geilwitjes benen niet naar beneden. Ze besloten een kist te maken met bovenin twee gaten, daar kon ze dan haar benen door steken.

Ze zetten de kist met Geilwitje op een romantisch plekje achter een heuvel naast een gracht. Om beurten hielden ze de wacht.

Op een dag was het prinsjesdag. Heel Amstredamos stroomde vol met prinsen. Zodoende kwam het dat een prins voorbij de zes bergen van Amstredamos fietste. Hij wilde zijn nieuwe "moun≠tain-bike" uitproberen. Plotseling zag hij van achter de zevende berg twee prachtige meisjesbenen uitsteken. Nieuwsgierig als hij was, ging hij kijken. Hij ontdekte Geilwitje en de lilliputters en hoorde spoedig het hele verhaal.

De prins keek naar het prinsesje met de omhooggestoken benen en werd op slag verliefd. De aanblik van het geile meisje maakte hem verschrikkelijk opgewonden. Het liefst zou hij meteen een wip gaan maken. Maar helaas de doe-het-zelf-lul zat er nog in. Hij sprong van zijn fiets, maakte de kist open en begon aan het ding te trekken. Echter dit ook zonder succes. Hij vroeg of hij Geilwitje mee mocht nemen. Pas na lang aandringen mocht dit want de lilliputters merkten wel dat de prins heel erg verzot was op het prinsesje. En ach, zij konden toch niets meer met haar beginnen.

 De glazen kist werd achterop de mountainbike bevestigd. Dat ging een beetje lastig in verband met het ontbreken van een bagagedrager. De kist schoot dan ook, hoepla, pardoes, van de fiets af, de gracht in. De prins en de lilliputters er snel achterna gesprongen. Geilwitje werd aan land getrokken. Helaas waren de lilliputters verdronken ( Ooit wel eens een lilliputter gezien die zwemles kreeg?). Maar dat ontnam niets aan de pret want de doe-het-zelf-lul was er door de klap uitgevlogen en dobberde vrolijk in het grachtwater.

De prinses ging rechtop zitten en keek verward om zich heen.

"Lieve help, wat ben ik geil", zei ze. De prins was dol van vreugde en weldra vreeŽn ze. Geilwitje ging met de prins mee en trouwde.

De moeder van Geilwitje werd ook uitgenodigd op de bruiloft. Ze trok haar pikantste gewaad aan en ging naar het feest. Toen ze de jonge koningin zag en haar dochter herkende, bleef ze stokstijf staan van afgunst en schrik. Dat laatste kwam vooral omdat er een grote doe-het-zelf-lul, heet gemaakt werd boven een vuur en weldra met tangen binnengebracht. En of ze wilde of niet, de koningin moest op het roodgloeiende ding gaan zitten, totdat ze er dood bij neerviel met de benen in de lucht.

Mocht je ooit bij een begrafenis iemand met de benen in de lucht opgebaard zien liggen dan weet je hoe dat komt. Maar het belangrijkste om te onthouden is dat er tegenwoordig heel wat reproducties van de zwarte-doe-het-zelf lul in omloop zijn, daarom is de echte moeilijk te herkennen. Die is trouwens tot op de dag van vandaag nog niet gevonden.

Dus vrouwvolk gebruik nooit een zwarte vibrator anders zou je het kunnen besterven!!!!

Linda

27-01-95