jasperina's grote ego-trip

 

Geschreven door Guus Vleugel (naar ideeën van Guus Vleugel en Eric Herfst)
met muziek van Joop Stokkermans

Première 21 december 1972
Theater Carré, Amsterdam
Kabaret Lurelei Produktie B.V.

Programmaboekje
Programma

Citaat van Jasperina de Jong uit het programmaboekje:

"Lieve allemaal,
...Met mijn vorige programma ('De Jasperina Show', zoals jullie je misschien herinneren) heb ik zoveel succes en plezier gehad, kortom het was zo verrukkelijk voor mijn ego, dat ik soms tegen mijn vrienden zei: Jongens, dit is voor mij gewoon een geweldige ego-trip.
Toen was de naam voor mijn nieuwe show meteen gevonden..."

 

Poster Egotrip
Theaterposter
Rotterdamse Schouwburg
Advertentie van de
Rotterdamse Schouwburg 1973

 

 

  PROGRAMMA:  
De ego-trip   Jasperina + ensemble
Recycling   Jasperina
Als de avond valt in de Leidsestraat
(een dorpstafereeltje)
  Jasperina + ensemble
Dealerdag   Jasperina
Drie deuntjes
Zo gelukkig
Niemand weet
Dobbe dobbe dobbe
  Jasperina
Hoe sensitiever hoe liever   Ensemble
Hollandsche plantersvrouw in Suriname A.D. 1860   Jasperina
Seks-objekt   Jasperina + jongens
Een knalfuif   Jasperina + ensemble
Salomé de sataniste   Jasperina
Het einde van de wegwerpkultuur   Jasperina + ensemble
     

 

PAUZE

 

     
René Dupré was een Parijse couturier   Jasperina + ensemble
De nieuwe seksmoraal heeft een probleem geschapen   Jasperina
Wijvenstreken   Jasperina + meisjes
Abah abortus   Jasperina
De opstand der bloemen   Ensemble
Vier liedjes
De bezetting
Zo tolerant
De man die zelfmoord wilde plegen
Dementia praecox
  Jasperina
De anderen   Jasperina + ensemble

 

Zo gelukkig
Zo gelukkig
'...Maandagmorgen kwart voor negen
't huis een rotzooi, buiten regen
en een wereld als een zweer
bah, dat ik me niet geneer
Zo gelukkig...'

 

Abah abortus
Abah abortus

'...Ik krijg er liever negentien...'

Abah abortus

 

Seks-objekt
Seks-objekt


'...OOOOOOHHHHHH what a drag
to be an object of lust...'

Seks-objekt
Foto: Frans Weehuizen - studio Harry Pot

Logo

 

Hollandse plantersvrouw in Suriname a.d. 1860
Hollandse plantersvrouw in Suriname a.d. 1860
'...Vandaag nam ik mijn trouwe zweep
nog eens stevig in mijn greep...'

("...In de Ego-trip had ik bijvoorbeeld een nummer waarin ik een Surinaamse plantervrouw speel en waarvoor ik zo'n hele gekke onderrok met hoepels moest dragen. Tijdens een voorstelling in Utrecht voelde ik dat ding onheilspellend naar beneden zakken. Nou ja, dan moet je wel improviseren. De zaal lachte zich rot, maar toen ik er later in de kleedkamer over nadacht wist ik niet eens meer wat ik gezegd had...")
Uit: Met toeters en bellen
 

Guus Vleugel Guus Vleugel,

huisdichter van Lurelei, schreef zijn eerste teksten voor Wim Sonneveld. In 1960 bracht Kabaret Lurelei voor het eerst teksten van hem, sindsdien is een hecht samenwerking met Eric Herfst en Jasperina de Jong ontstaan.
Zijn aandeel in de Lureleiprogramma's werd steeds omvangrijker, van zijn hand zijn de volledige teksten van de musical De Stunt, de TV-serie Rust noch Duur, De Jasperina Show en de kabaretshow 'Moeder er komt een bevolkingsexplosie. Ja, kind, dat zal me een klap geven'.

Joop Stokkermans Joop Stokkermans,

componist, verliet het Koninklijk Conservatorium in Den Haag na een klassieke piano-opleiding met de Prix d'Exellence.
Hij componeerde de muziek voor vele kabaretliedjes, waaonder winnaars voor de Nederlandse finale van het Eurovisie Songfestival, voor de TV-kinderserie Oebele (Edison) en de TV-serie Citroentje met suiker.
Voor Lurelei maakte hij muziek voor Rust noch Duur, De Jasperina Show en  Moeder er komt een bevolkingsexplosie enz.
Hij is bovendien orkestleider, arrangeur en TV-regisseur van muziekprogramma's.

Eric Herfst Eric Herfst,

cabaretier en regisseur is begonnen als pantomimespeler. Oprichter van het Lurelei Kabaret (met Ben Rowold): had een belangrijk aandeel in de programma's als speler, inspirator en producent. Onder zijn leiding kwamen nadien tot stand de Nederlandse musical 'De Stunt', de TV-serie 'Rust noch Duur', 'De Jasperina Show 1970-1972' en de kabaretshow 'Moeder er komt een bevolkingsexplosie. Ja, kind, dat zal me een klap geven enz'.
Toekomstplannen: een nieuwe televisieserie en een nieuwe Nederlandse musical.

Irving Davies Irving Davies,

choreograaf, geboren in Wales, maakte zijn carrière in Londen en New York: speelde de hoofdrol in Gene Kelly's dansfilm 'Invitation to the dance'. Als choreograaf thans afwisselend in Londen en New York werkzaam, maakte choreografieën voor bekende TV-series als de Liberace Show, de Engelbert Humperdinck Show, de Marty Feldman Show, De Juliet Prowse Show, The Marty Feldman Comedy Machine (Gouden Roos van Montreux).
Is daarnaast geregeld in het theater werkzaam o.a. de New Yorkse produktie van 'Requests the pleasure' met o.a. Paddy Stone. Thans voor het eerst in Nederland, gaat na de 'Egotrip' naar Broadway voor 'The Amazons'.

Hans Tobi

Hans Tobi,

zakelijk leider, was eerst journalist, acteur en dramaturg. Eén van de oprichters van de toneelgroep Puck (nu Centrum), 5 jaar direkteur van het Rotterdams Toneel, één jaar van het Amsterdams Ballet. Sinds 1 januari 1963 bij Lurelei. Organiseert daarnaast tournee's en toneelvoorstellingen o.a. 'In de holte van je arm' met Guus Hermus en Ton van Duinhoven, 'Wie is er bang voor Virginia Woolf' met Kitty Janssen en André van den Heuvel.

Will Lede Will Ledel,

houdt zich bezig met vormgeving in het algemeen, hij tekende jarenlang mode, cartoons, affiches e.d. (o.a. voor Wim Sonneveld en Fons Rademakers). Daarnaast ontwierp hij tal van mode- en stoffencollecties. Het theater heeft al lang zijn liefde en belangstelling, hij schetste o.a. de dekors en kostuums voor Albert Mols Pinocchio bij Scapino en voor enkele balletten bij het Nederlands Danstheater. Voor de 'Egotrip' was de hele vormgeving van zijn hand.

Jerry Manley Jerry Manley,

assistent van Irving Davies, begon zijn loopbaan in het London Palladium. Werkte in tal van musicals, films en TV-shows, o.a. Man of Magic, de films Oliver en Alice in Wonderland en de Nederlandse TV-versie van Oklahoma.

 

David Eavis David Eavis,

houdt zich als company manager het peil van de voorstellling in het oog. Hij woont al geruime tijd in Nederland, werkte bij Scapino, houdt zich bezig met het Jeugdtheater Amsterdam en was eveneens company manager bij de musical En nu naar bed. Kreeg zijn dansopleiding in Engeland, doet veel voor de televisie en gaf speciale kursussen in bewegingsekspressie voor turnsters, nonnen en jeugdleiders. Studeerde Yoga in India.

 

 

René Dupré was een Parijse couturier
René Dupré was een Parijse couturier
 


 

Het orkest:

Het orkest René Plemp,
slagwerk, begon met 15 jaar te 'trommelen', werkte o.a. in Duitsland, Frankrijk en hier in het orkest van Promotie, promotie

Piet Hein Veening,
basgitaar, voltooide in 1968 zijn rechtenstudie om vervolgens zijn brood te gaan verdienen als studiomuzikant. Speelde o.a. bij Esther en Abi Ofarim

Eef Albers,
gitaar: zijn muzikale levensloop is nog maar kort en bestaat hoofdzakelijk uit zelfstudie, werkte o.a. bij Sieto Hoving.

Henk Wieman,
piano, heeft naast de meer klassieke muziek ook interesse voor jazz. Studeert aan het Conservatorium in Utrecht.

Gildo del Mistro,
onze orkestleider werkt al vele jaren intensief samen met Joop Stokkermans en het Lurelei-team. Hij is eigenlijk slagwerker maar bespeelt talloze instrumenten. Heeft met bijna iedereen in Nederland wel eens gewerkt. Is bij de voorbereidingen van de Egotrip ook als repetitor opgetreden.

 

De anderen
De anderen
(Met dank aan John Bruce voor deze foto)

 


 

Medewerkenden:

John Bruce John Bruce,

danste drie jaar in Engeland in theater en TV-shows, in Beiroeth en Parijs. Terug in Nederland trad hij op in de TV-series Zaterdagavond Akkoorden, Rust noch Duur en de musical Promotie, promotie.

Hannah de Leeuwe Hannah de Leeuwe,

danste in tal van televisie-balletten en -shows, in drie TV-programma's met eigen choreografie. Haar opleiding kreeg zij aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag, studeert ook zang.

Kees ter Bruggen Kees ter Bruggen,

danseres, trad op in Duitsland, Italië en Finland, danste en zong laatstelijk in de Nederlandse opvoering van Promotie, promotie

Lykele Durks Haarsma Lykele Durks Haarsma,

danser, is begonnen als tekenaar-etaleur, reisde met een mimetheater en kwam tenslotte na een dansopleiding in Rotterdam bij Het Nationale Ballet, waar hij vier jaar bleef. Maakte tournee's door de hele wereld.

Henny Christiaan Henny Christiaan,

deed zijn toneelervaring op bij Operagezelschap Forum, werkte mee aan verschillende televisie-shows. Zijn opleiding kreeg hij bij Scapino, Lynn Simonson en Jack Bow.

Jamy Manuel Jamy Manuel,

werkte o.a. bij de musicals Anatevka en Promotie, promotie, bij de Opera en Het Nationale Ballet en tal van televisie-shows: Zaterdagavond Akkoorden, Rust noch Duur enz. Kreeg een klassieke balletopleiding.

You Lan You Lan,

voert onze dansgroep aan. Zij assisteerde Lyn Simonson, danst in Sweet Charity, vele TV-shows en Promotie, promotie. In Berlijn deed zij bovendien de choreografie van Sweet Charity. Zij nam lessen in Parijs en New York (met een beurs) en geeft lessen aan de Zomerakademie in Keulen en de 'Studio' van Robert Kaessen in Amsterdam.

Caroline Willems Caroline Willems,

danseres, werkte o.a. mee aan de musicals Heerlijk duurt het langst en Promotie, promotie, alsmede de TV-series Joop ter Heul en Zaterdagavond Akkoorden. Studeerde o.a. bij Mme Nora Kiss in Parijs, zang bij mevrouw E. Glastra van Loon en sinds kort bij Jan Keizer.

Ferry Engelbert Ferry Engelbert,

begon na een opleiding bij Lynn Simonson met gedanste modeshows, speelde filmrollen in Engeland, Duitsland en in Turks Fruit. Werkte o.a. mee aan de TV-serie Zaterdagavond Akkoorden.

Fransjes Gelderblom Fransjes Gelderblom,

komt van Het Nationale Ballet, maar was ook op de bakkersschool in Rotterdam, deed twee jaar pantomime en regisseerde bij Fun House. Hij kreeg zijn dansopleiding aan de Rotterdamse balletakademie.

 

De opstand der bloemen
John Bruce Foto's
(Met dank aan John Bruce voor deze foto's)

Logo

Technische leiding Eddy Johanns
Inspecient Peter van der Laan
Garderobière Jetty Dillmann en Rob Boehlé
Geluidstechnicus Lucas Jansen
Ontwerp affiche en programma Will Ledel
Potretfoto's Kees Hageman
Scènefoto's Maria Austria
Uitvoering kostuums Jasperina: Ria van der Bijl en Ber van Hirtum
Uitvoering overige kostuums Ber van Hirtum
Bloemmaskers Jan Wijsbroek
Pruiken Leon van Volen
Kleding musici Society Shop Amsterdam
Geluidsinstallatie Gerard Hali en Johan Mattijsen
Uitvoering decor Henk Corduwener
Geluidsbanden Bovema
Programmadruk Muller's Drukkerij - Amsterdam
Produktie en boekingen Kabaret Lurelei BV
Directie Eric Herfst en Hans Tobi

 

Jasperina de Jong

Jasperina de Jong


Recensies:

Krant

'Jasperina vol talent'
Volkskrant, 22 december 1972

'Jasperina in haar element'
Algemeen Dagblad

'Jasperina, de totale theatervrouw'
Elsevier januari 1973

'Meervoudsvrouw Jasperina nog exclusiever in haar egotrip'
Nieuwsblad van het Noorden - door Jacques d'Ancona

'...Het stond allang vast dat Jasperina de Jong een wezen in het meervoud is.
Een show-vrouw van absolute topklasse met stemmen, mimieken, souplesses, lichamen schijnbaar,
in wie alles wat theater is lijkt ingebouwd..."


TV-uitzendingen:

JASPERINA'S GROTE EGO-TRIP
KRO, Nederland 2, 22.00 uur, 27-1-1974
Geschreven door Guus Vleugel, naar ideeën van Erik (c) Herfst en Guus Vleugel met muziek van Joop Stokkermans

Ik ben op een ego-trip
Zo gelukkig
Als de avond valt in de Leidsestraat (een dorpstafereeltje)
De bezetting
Seks-object
Dobbe dobbe dobbe
Einde van de wegwerpcultuur
Zo tolerant
De opstand der bloemen
De nieuwe seksmoraal heeft een probleem geschapen
De man die zelfmoord wilde plegen
Abah abortus
De anderen

 

Dobbe      Seks-obekt      De anderen

 

De nieuwe seksmoraal heeft een probleem geschapen
 

 

Montreux
Informatieboek over de tv-uitzending in Montreux,
in
het Frans en Engels

Prijs van de Kritiek, 1974
Deze prijs en een eervolle vermelding in Montreux op het Televisie-festival, voor de TV-opname (regie: Eric Herfst) van 'Jasperina's Grote Egotrip'

Montreux

 

DIE JASPERINA SHOW
6 oktober 1973 (45min) WDR, Duitse TV

Dobbe
Wohin mit urlaub?
(Dobbe dobbe dobbe)
Jasperina de Jong & John Bruce
Der Mann ist der Boss
Jasperina de Jong en John Bruce

 

Vivat Vivaldi
Der Mann ist der Boss
Wohin mit urlaub?
Seksobject
Gislaine, die Demi-Mondäne
Der Mann, der so gerne nicht mehr leben wollte
Aufstand der Blumen
Das Interview
So nervenschwächlich
Abortus
Das ende der Wegwerfkultur

 

Sie sahen Jasperina de Jong mit ihrem Ensemble  
Als Gäste Ulf Fürst und Manfred Ball
eine show von Guus Vleugel
Deutsche Fassung Thomas Woilkewitsch
Kamera Hermann Gruber
Szenenbild Michael Girschek
Kostüme Claudia Stich-Wil Ledel
Regie-Assistenz Kathrin Kerremans
2 Kamera Hans Zinner
Schnitt Hilwa von Boro
Musik Joop Stokkermans
Choreographie Irvin Davies-Lynn Simonson-Yoe Lan
Produktionsleitung Jochen Ludwig
Produzent Thomas Woilkewitsch
Regie Chuck Kerremans
BAVARIA-Eine produktion der Bavaria Atelier GmbH-Im auftrag des WDR

Trofee van de 'Tageszeitung', 1973
In december 1973 kreeg Jasperina de Jong in München (Duitsland) deze prijs voor haar TV-show van 6 oktober op Duitsland 1

              Logo


Audio & video:

Jasperina de Jong DVD-box
JASPERINA DVD-BOX
PORTRET
het ultieme carrière-overzicht

De DVD-box met werk van Jasperina de Jong verkrijgbaar in de winkel, ook via internet te verkrijgen bij www.bol.com

Op DVD 2 ondermeer:
Jasperina's Grote Egotrip, 1974
1 Ouverture (Joop Stokkermans) 2 Egotrip (Guus Vleugel, Joop Stokkermans) 3 Dobbe dobbe dobbe (Guus Vleugel, Joop Stokkermans) 4 Seks-objekt (Guus Vleugel, Joop Stokkermans) 5 De bezetting (Guus Vleugel, Joop Stokkermans) 6 Het einde van de wegwerpkultuur (Guus Vleugel, Joop Stokkermans) 7 Zo tolerant (Guus Vleugel, Joop Stokkermans) 8 De opstand der bloemen (Guus Vleugel, Joop Stokkermans) 9 De man die zelfmoord wilde plegen (Guus Vleugel, Joop Stokkermans) 10 Abah abortus (Guus Vleugel, Joop Stokkermans) 11 De anderen (Guus Vleugel, Joop Stokkermans)
 


 

Jasperina's Grote Egotrip

LP:
JASPERINA'S GROTE EGOTRIP
Een Lurelei produktie geschreven door Guus Vleugel (naar ideeën van Guus Vleugel en Eric Herfst)
Met muziek van Joop Stokkermans, produktie: Eric Herfst
Arrangementen: Joop Stokkermans-Gildo del Mistro
Opgenomen in het 'Nieuwe de la Mar Theater' te Amsterdam op 3 september 1973
Opgenomen en vervaardigd door Bovema Haarlem Holland, leaders in entertainment
Foto's: Frans Weehuizen-Studio Harry Pot
1973 Labelnummer: Imperial 5C056,24948

1 De bezetting Joop Stokkermans/Guus Vleugel
2 Zo gelukkig Joop Stokkermans/Guus Vleugel
3 Abah abortus Joop Stokkermans/Guus Vleugel
4 Zo tolerant Joop Stokkermans/Guus Vleugel
5 Seks-object Joop Stokkermans/Guus Vleugel
6 Het einde van de wegwerpcultuur Joop Stokkermans/Guus Vleugel
7 Dobbe dobbe dobbe Joop Stokkermans/Guus Vleugel
8 De opstand der bloemen Joop Stokkermans/Guus Vleugel
9 De nieuwe seksmoraal heeft een probleem geschapen Joop Stokkermans/Guus Vleugel
10 De man die zelfmoord wilde plegen Joop Stokkermans/Guus Vleugel
11 Dementia praecox Joop Stokkermans/Guus Vleugel/Rudy van Houten

LP:
EEN PORTRET VAN JASPERINA DE JONG
Produktie: Eric Herfst
Foto voorzijde: Anna Beeke Hoesontwerp: Jaap Sluis
1975 Labelnummer: EMI 5C064-25254

LP:
LUISTER NAAR ...JASPERINA DE JONG
Arrangementen: Joop Stokkermans, behalve 'Abah abortus': Gildo del Mistro
Techniek: EMI Studio's, Heemstede en MC Studio's, Nederhorst den Berg
1975 Labelnummer: Bovema Negram 1A 052-25254

 


Singles:

Dobbe, dobbe, dobbe-Niemand weet

DOBBE DOBBE DOBBE
NIEMAND WEET

Uit Jasperina's Grote Egotrip
Een Lurelei produktie geschreven door Guus Vleugel (naar ideeën van Guus Vleugel en Eric Herfst)
Met muziek van Joop Stokkermans, produktie: Eric Herfst
Arrangementen: Joop Stokkermans-Gildo del Mistro
Opgenomen en vervaardigd door Bovema Haarlem Holland, leaders in entertainment
1972 Labelnummer: Imperial 5C 006-24 680

Dobbe, dobbe, dobbe-Niemand weet

DOBBE DOBBE DOBBE
NIEMAND WEET

1973 Labelnummer: Imperial 5C 006-24 868

Dobba-dobba-dobba -Seks-object (Engelse versie)

DOBBA-DOBBA-DOBBA (ENGELSE VERSIE)
SEXOBJECT (ENGELSE VERSIE)

Guus Vleugel/Joop Stokkermans/M.A. Porkasz
Labelnummer: Imperial 5C 006- 25009

 


Cassettebanden:

Jasperina's Grote Egotrip

JASPERINA'S GROTE EGOTRIP
Een Lurelei produktie geschreven door Guus Vleugel
(naar ideeën van Guus Vleugel en Eric Herfst)
Met muziek van Joop Stokkermans, produktie: Eric Herfst
Arrangementen: Joop Stokkermans-Gildo del Mistro
Opgenomen in het 'Nieuwe de la Mar Theater' te Amsterdam op 3 september 1973
Opgenomen en vervaardigd door Bovema Haarlem Holland, leaders in entertainment
Foto's: Frans Weehuizen-Studio Harry Pot
1973 Labelnummer: Imperial 244.24948

 

Een portret van Jasperina de Jong

EEN PORTRET VAN JASPERINA DE JONG
Produktie: Eric Herfst
Foto voorzijde: Anna Beeke | Hoesontwerp: Jaap Sluis
1975 Labelnummer: EMI 236-25254

1. Dobbe dobbe dobbe Joop Stokkermans/Guus Vleugel
2. Oom Bastiaan Joop Stokkermans/Guus Vleugel
3. Je laat ze echt niet in de steek Joop Stokkermans/Guus Vleugel
4. Zo gelukkig Joop Stokkermans/Guus Vleugel
5. Roll another one Joop Stokkermans/Guus Vleugel
6. Abah abortus Joop Stokkermans/Guus Vleugel
7. Meisje uit de Provinsie in het Magies Sentrum Joop Stokkermans/Guus Vleugel
8. Het interview Joop Stokkermans/Guus Vleugel
9. De bezetting Joop Stokkermans/Guus Vleugel
10. Dementia praecox Joop Stokkermans/Guus Vleugel/Rudy van Houten

 

Het Beste van Jasperina de Jong

NEERLANDS BESTE:
HET BESTE VAN JASPERINA DE JONG
1985 Labelnummer: op MC: EMI 1A 258 1271944

 


 

Privé-DVD's van John Knap:
Jasperina de Jong | TV-opnamen uit de jaren zeventig deel 2:

DVD Jasperina opnamen jaren zeventig deel 2

Jasperina's Grote Egotrip
Zo gelukkig | tv-show 1974
Zo gelukkig | Music All In 1973
Als de avond valt in de Leidsestraat (een dorpstafereeltje) | tv-show 1974
De nieuwe seksmoraal heeft een probleem geschapen | tv-show 1974
Aankondiging tv-show 1974 door Hans van Willigenburg Einde van de wegwerpcultuur | theateropname

Achter de Lach, NCRV november 1997
Leader
Over Einde van de wegwerpcultuur
 Microfoontest Lang Leve de Opera
Spelen voor publiek
Bloemen voor de Diva
Bloemenscène uit de speelfilm 'Les Enfants du Paradis'

Jasperina's Grote Ego-trip
Mode: René Dupré was een Parijse couturier, uit 'Niets om aan te trekken', AVRO 26 april 1973
Relderelderel: Verontrust | Jasperina de Jong en Marjan Berk
 Krijg de klere | uit De Engel van Amsterdam, tv uitzending 26 december 1977

De tijd stond even stil, NCRV 5 december 1977
Wim Ibo over het lied De Bezetting
De Bezetting tv-show 1974
Guus Vleugel over De Bezetting

Als je koningin bent AVRO 28 april 1988
 De Bezetting

 Dobbe dobbe dobbe, De Muziekcentrale, NPS 2001 Dobbe dobbe dobbe | Fay Lovsky & Gerard Cox
 NOS Journaal, 16 februari 2001 Dobbe dobbe dobbe | Sabahat Akkiraz & Jasperina de Jong

Kortweg, NOS juni 1975
Orpheus in de Onderwereld,  Holland Festival | Nederlandse Opera

De Engel van Amsterdam
Ergens in een zee van tijd
Interview met Eric Herfst
Ergens in een zee van tijd | Chantal Janzen | Van Hamelen tot leverworst, AVRO 28 december 2002
Amateurvoorstelling  DEVA 1991

Dubbelconcert, AVRO 1980 ?, presentatie Willem Duys,
Vivat Vivaldi | Guus Vleugel tekst,
 Kom d'r in | Paul McCartney-Ivo de Wijs

 Simonscoop, TROS 21 december 1976
Simon van Collem interviewt Jasperina de Jong | film 'Familylife'


DVD: De jaren zeventig deel drie:

DIE JASPERINA SHOW
6 oktober 1973 (45min) WDR, Duitse TV

Vivat Vivaldi
Der Mann ist der Boss
Wohin mit urlaub?
Seksobject
Gislaine, die Demi-Mondäne
Der Mann, der so gerne nicht mehr leben wollte
Aufstand der Blumen
Das Interview
So nervenschwächlich
Abortus
Das ende der Wegwerfkultur

2007 | opnamen van VHS | uit de collectie van Jasperina de Jong & John Knap
DVD | digitalisatie en hoesontwerp John Knap | www.jasperina.net  | PolderbitS DVD Creator | www.polderbits.nl

Logo

 

ego-trip

 

 
Jasperina de Jong’s Grote Ego-trip
Met o.a. Guus Vleugel, Wim Ibo, Gerard Cox, Fay Lovsky, Sabahat Akkiraz.