Vakantiehuis Vidochov

Tsjechie
     

beschrijving huis

verhuuragenda

foto's omgeving

foto's huis

routebeschrijving

Tsjechie Landinfo

gastenboek

verdere informatie

links

links

links

links

links

links

links

links

 

 

 

Het vakantiehuis Vidochov 20 is gelegen in het dorpje Vidochov aan de voet van het Reuzengebergte in Tsjechie. Het is een originele Tsjechische "chalupa"   hetgeen betekent "vrijstaand landhuis". Het huis is gelegen aan de rand van het dorp. Op ongeveer honderd meter van het huis is een restaurant  waar je voor weinig geld uitstekend kunt eten. 

Het geheel staat op 2500 m2  grond. De tuin is fraai aangelegd met verschillende bomen en struiken en in de zomer is het zo dicht begroeid dat het lijkt alsof je volledig alleen woont. In de tuin is een hoogte verschil van 5 a 6 meter. 


Het huis is volledig ingericht met alle voorzieningen die noodzakelijk zijn om een luxe vakantie te waarborgen. Zowel in de zomer als in de winter is het reuzengebergte een zeer aantrekkelijk gebied om in te vertoeven. Tjechie heeft een gematigd landklimaat hetgeen betekent: warme zomers en koude winters. In de winter is het gebied sneeuwzeker van december tot half maart. De wintersportfaciliteiten liggen op korte afstand (15 min. Rijden).

  Helaas mag ik  niet mee op vakantie naar dit huis.