Praktijk voor fysiotherapie FYSIOhealth Waalwijk

 

Over ons

Team

Afspraken

Directe Toegang

Tarieven

Route

Welkom op de website van onze fysiotherapie en manuele therapie praktijk FYSIOhealth van Schijndel & Mathijssen in Waalwijk waar aandacht en individuele zorg hoog in ons vaandel staat. In een vertrouwde en prettige sfeer. Wij bieden een aan u aangepaste behandeling en proberen door persoonlijke begeleiding gezamelijk de gestelde behandeldoelen te behalen. Met medewerkers die aan alle kwaliteitskeurmerken voldoen. Dat zult u merken als u zich bij ons aanmeld en behandeld wordt.

 

Op 1 september 2010 heeft onze praktijk het HKZ-keurmerk gehaald.

Het HKZ-Keurmerk heeft betrekking op het kwaliteitsmanagementsysteem van de organisatie. Zo'n systeem heeft een organisatie nodig om kwaliteit goed te kunnen managen. Het HKZ-Keurmerk maakt zichtbaar dat het kwaliteitsmanagementsysteem voldoet aan eisen die vanuit de sector zelf, door financiers, patiŽnten/consumenten en de overheid worden gesteld. Dit is vastgesteld door een onafhankelijke certificatie-instelling.

Het keurmerk biedt een basisgarantie voor kwaliteit. De gecertificeerde instelling heeft het werk zodanig georganiseerd, dat aan alle voorwaarden is voldaan om optimale zorg te kunnen leveren. Het perspectief van de cliŽnt is daarbij altijd het vertrekpunt.

Het HKZ-Keurmerk betekent dat een organisatie:

- De zaken intern goed op orde heeft
- De klant principieel centraal stelt
- Betrouwbare resultaten kan presenteren
- Voortdurend werkt aan het verbeteren van de zorg- en dienstverlening

 

FYSIOhealth | T 0416-342606

e-mail : vanschijndel-mathijssen@hetnet.nl