Een paar reacties

 

jufdirig.jpg


We vonden het een voorrecht jullie vanmiddag te hebben zien/horen optreden.

Onze kleindochter had al een klein internet-voorproefje laten zien op haar mobiele telefoon toen we haar vertelden dat we naar een optreden van jullie zouden gaan.

We hebben van jullie optreden genoten!

Alle waardering voor het feit dat jullie zo iets in elkaar hebben weten te zetten en daaraan uitvoering weten te geven.

Ook de juf graag onze complimenten. Heerlijk om ook van háár zuivere en mooie stem te genieten.

Bovendien van de voordracht en de interactie van jullie gezelschap.

Ga zo door, jullie bezorgen er velen een plezierig samenzijn mee.

Henni en Arie Kloosdijk


Enige tijd geleden hebben jullie met het programma "de juf, de bakken en de dominee" in Woonzorgcentrum Rosengaerde een optreden verzorgd. De mensen hebben hiervan enorm genoten en ik zou jullie bij deze graag weer uitnodigen voor een optreden.
Wendy Flim, Activiteitenbegeleider


De werkgroep welzijn Teresia wil jullie heel erg bedanken voor jullie vrolijke bijdrage aan de middag voor 75-plussers. De mensen hebben erg genoten en dat willen wij graag even met jullie delen.
Het was een feest der herkenning.
Marjolein Ribbink namens werkgroep welzijn Teresia


Vorige keer is jullie programma erg goed ontvangen. We vinden het leuk als jullie deze zomer weer willen komen.
Herma Kieft, Randerode Apeldoorn


Hadden júllie maar met het Eurovisie songfestival meegedaan, dan waren we wel in de finale gekomen….

Bewoonster De Lingewaarde Tiel


Gistermiddag was mijn moeder bij jullie optreden in de Elisabeth hof; ze was helemaal enthousiast, dus bedankt namens haar. Ze wilde jullie zelfs uitnodigen voor haar verjaardag zaterdag a.s.( ze wordt 94)
Hannie de Bruin


Enkele weken geleden hebben we kennis met jullie gemaakt tijdens de jubileumviering van de Vrouwen van Nu, We waren zo enthousiast,dat we zeiden; 'Dat is ook wat voor onze zonnebloemgasten".

Thea Broekhuizen, Zonnebloem Gendringen


Ik wil jullie “De Juf, De Bakker en De Dominee” nog even bedanken voor de grandioze middag. Volgens mij was het in alle opzichten goed geslaagd, aan de uitgang kregen wij alleen positieve reacties. Zelfs van een paar senioren die zeiden, vanmorgen ben ik niet zo vrolijk gestart, maar dit heeft mij een goede oppepper gegeven.

Ineke Bomhof, COD-middag

aa.JPG


Toen was het tijd voor het optreden van ‘De juf, de bakker en de dominee’. Wat hebben zij ons laten zingen met hun programma van bekende liedjes uit de vijftiger jaren, vaderlandse liedjes en tv-series, die op een geestige manier aan elkaar gepraat werden. Aafke werd nog onderscheiden met een hoedje van papier, dat zij opgezet kreeg en dat haar heel  goed stond. (…)

Daarna volgde het tweede deel van ‘De juf, de bakker en de dominee’,  waarin de bakker overhoord werd door de juf over zijn topografische kennis. Dankzij hulp uit de zaal slaag de hij met een 7. We hebben allemaal genoten van dit trio. Zij hebben ons een kostelijke middag bezorgd.
(Ouderensoos Bussum)


In de middag konden de 60-plussers volop aan hun trekken komen bij Oortwijn. Tijdens de 60-plus middag van 14:00 uur tot ongeveer half vijf werd het publiek prima vermaakt door het trio 'de juf, de bakker en de dominee' dat allerlei liederen met de ouderen zong, zoals de welbekende 'tulpen uit Amsterdam' . Een prima opening van de Pompdagen voor de 60-plussers, waarbij het contact met het publiek regelmatig opgezocht werd. Ook burgemeester Piet Zoon en Frans van Hees, voorzitter van de stichting Heija Heino, waren hierbij aanwezig.
(Pompdagen Heino)


De Zonnebloem afdeling Weesp e.o. vierde zaterdag in de Wintertuin feest. 'De opkomst was geweldig', vertelt secretaris Nathan van den Hoogenband. 'Zo'n tachtig deelnemers en vrijwilligers kwamen voor de optredens verzorgd door theater/zanggroep De Juf, de Bakker en de Dominee. Zij lieten het publiek meezingen met hun programma van bekende liedjes uit de jaren vijftig, vaderlandse liedjes en liedjes uit tv-series, die op een geestige manier aan elkaar gepraat werden.
(Wintertuinfeest Weesp)

kljuf.JPG