Wat is Acro Rock?
Acro Rock is een moderne en dynamische dans die wordt gecombineerd met eenvoudige tot, voor de gevorderden, zeer sensationele acrobatiek. Dit op zowel authentieke (Grease) als moderne (Ketchup Song, Three Doors Down, Linkin Park, Anouk en Sita) Rock 'n' Roll muziek. Voor een impressie kijk dan bij de foto's en video's op deze webstite.

Wat leer je tijdens de introductiecursus?
Tijdens een introductiecursus leer je de grondbeginselen van het Acro Rock dansen. Hierbij kun je denken aan swingende dansfiguren, welke uiteindelijk gecombineerd worden met eenvoudige acrobatieken. Hiervoor heb je beslist geen atletisch gebouwd lichaam met spierballen nodig, en hoef je ook niet lenig te zijn.
Na deze cursus kun je samen met je danspartner de show stelen op ieder feest

Hoe wordt er les gegeven?
De cursus wordt gegeven door Marleen en Richard Vermeulen. Wij hebben nationale en internationale danservaring en doen ons uiterste best om je de fijne kneepjes van het Acro Rock dansen bij te brengen. Kwaliteit, vernieuwing, veiligheid en persoonlijke aandacht staan bij ons voorop. Daarom bezoeken wij regelmatig nationale en internationale wedstrijden en manifestaties. Tevens zijn we nationaal jurylid Rock 'n' Roll bij de N.R.R.A. (Nederlandse Vereniging voor Rock & Roll, Boogie, Swing en Acrobatische dansvormen).

De trainers van AcroRock Leidschendam
Richard & Marleen Vermeulen dansen sinds 1993 samen en hebben tot de zomer van 2000 deelgenomen aan veel nationale en internationale Acro Rock wedstrijden. Aansprekende resultaten op dit gebied zijn een 3e plaats op het Nederlands Kampioenschap van 1997 en een 2e plaats op het Nederlands Kampioenschap van 1999. Sinds het jaar 2001 zijn we begonnen met  lesgeven in Leidschendam. AcroRock Leidschendam is geen bedrijf of vereniging. De dansers van AcroRock Leidschendam komen wekelijks 1 of meerdere keren bijelkaar om het AcroRock dansen te beoefenen. Dit oefenen geschiedt voor een ieder op eigen risico. Uitganspunt van AcroRock Leidschendam is dat we samen als groep de onkosten betalen.

Wie kunnen zich inschrijven?
Iedereen die zich jong en fit voelt is in staat om de introductiecursus Acro Rock te volgen.

Ook kun je natuurlijk eens komen kijken bij een van de vele wedstrijden die in ons land worden georganiseerd. Natuurlijk kun je met deze danssport ook kennis maken door ons in te huren voor het geven van een spetterende demonstratie of een uitdagende workshop.
Voor meer informatie kunt je contact opnemen
E-mail:
acrorock@planet.nl
ieuws AcroRock Leidschendam