Home

Foto's

Info en contact

Gastenboek

Links

Taart-info

Cupcakes-info

Workshop-info

Contact

 

Taartinformatie:

De taarten worden gemaakt van biscuitdeeg. Dit is een luchtig gebak zonder boter.

De taarten worden gevuld met botercrème. Door de verschillende manieren van op smaak brengen, smaakt de taart steeds anders. Keuze uit meerdere smaken, zoals aardbei, bosvruchten of bijvoorbeeld slagroomsmaak. Erg apart is ook de combinatie met bonbonbloc, stroopwafelkruimels of bastognekoeken.

Ook bestaat de mogelijkheid voor chocoladebiscuit, lekker gevuld met slagroomcrème en kersen!

Ik bekleed de taarten met fondant; figuurtjes en bloemen maak ik meestal van fondant of suikerpasta, dit omdat deze wat beter uitharden dan marsepein.

Natuurlijk is er ook de mogelijkheid de taart met marsepein bekleed te krijgen.

Marsepein is een mengsel van gemalen amandelen en suiker. Het bevat meer suiker en minder amandelen dan amandelspijs. De structuur van marsepein is daarom fijner dan die van amandelspijs.  

Fondant wordt gemaakt door suiker en glucose te koken. Er worden vaak andere ingrediënten aan toegevoegd voor  de smaak  zoals vanille.

 

Prijsinformatie:

Een taart wordt berekend naar het aantal personen. 3D taarten zijn meestal wat bewerkelijker, dus hiervoor kan een toeslag berekend worden. Dit natuurlijk altijd in overleg, dus vraag gerust naar de mogelijkheden!

Taarten hoeven niet altijd rond te zijn; ik heb hart-, bloem-, driehoek-, rechthoek en vierkante vormen, nieuw zijn de hexagonvormen. Deze kunnen ook onderling gestapeld worden, hiervoor kijk ik altijd naar het aantal stukjes dat u nodig hebt. Ik ga dan uit van stukjes van ongeveer 5x6cm per persoon.

Ik maak taarten vanaf 20 personen.

 

Voorwaarden

- bestellingen doet u door een mail te sturen naar dorotaartjes@kpnmail.nl
- bestellingen worden behandeld op volgorde van binnenkomst.
- een bestelling is definitief nadat u van Dorotaartjes een bevestiging hebt ontvangen én de taart betaald is.
- betaling minimaal 1 week van tevoren (bij aanvraag binnen 7 dagen, betaling per ommegaande).
- annulering: tot 1 week: 100% restitutie, na 1 week: 50% en dan nog in overleg; rekening houdende met al ingekochte ingrediënten en voorbereidend werk.
- alle foto's, teksten en taarten zijn eigendom van Dorotaartjes. Zonder toestemming mag er geen gebruik van worden gemaakt.
- aangezien Dorotaartjes een eenmansbedrijf is, behoudt zij het recht de opdracht te annuleren in geval van ziekte of letsel . Dorotaartjes zal er alles aan doen een passende oplossing te vinden.