Herinnering Borduren Anja (V4)

Ga naar de inhoud
Welkom op site van Herinnering Borduren Anja.

Mijn naam is Anja Bel -van Put en ik woon in het midden van het land.

Computerborduren en naaien zijn grote hobby’s van mij.
Al ruim 20 jaar ben ik hiermee bezig en ik wilde deze hobby graag verder uitbreiden.

Ik heb veel nagedacht en besloten dat ik mijn droom moest volgen.
Deze droom is een eigen bedrijfje geworden waarmee ik herinneringen naai en borduur op stof.

Ik werk al langere tijd op een hospice en heb een mooie balans tussen mijn werk en bedrijfje gevonden.
Kleding kan heel belangrijk zijn en vertelt een eigen verhaal. De jurk die op een bruiloft gedragen is, de favoriete kleding van een kind en de warme truien van een vader, ze vertolken allemaal hun eigen herinnering.

Op mijn site wil ik u wat van mijn creaties laten zien om u een idee te geven van wat onder andere de mogelijkheden zijn.

Na een door u geplaatste bestelling kijk ik samen met u om deze om te zetten naar een ontwerp en er dan bijvoorbeeld indien gewenst iets op te borduren. Het hele proces van ontwerpen en omzetten naar iets moois, doe ik zelf, uiteraard in overleg met u.

Kijk gerust rond op mijn site, mocht u vragen hebben, inlichtingen willen of een bestelling willen plaatsen, neem dan contact met mij op via een e-mail. Ik zal dan zo snel als mogelijk contact met u opnemen.

Herinnering Borduren AnjaHerinnering Borduren AnjaSpiegellaan 32, 4142 SP LEERDAMSpiegellaan 32, 4142 SP LEERDAM@-Mail: Herinnering.Borduren@gmail.com@-Mail: Herinnering.Borduren@gmail.comIBAN-nummer: NL41INGB0671768999IBAN-nummer: NL41INGB0671768999Ten name van: Mw J Bel-van PutTen name van: Mw J Bel-van PutBIC-code: INGBNL2ABIC-code: INGBNL2ABTW-id: NL002114521B08BTW-id: NL002114521B08

Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu