Up ]

Paul Broekman website

 

 

logocultuurhuis2_nlpaul.gif (5937 bytes) Stichting "Cultuur Huis Babayan".

Muziekworkshop

 

Muziekworkshop in Het CultuurHuis Babayan in CappadociŽ, Turkije

gitaar1.jpg (13887 bytes)handenkop6.jpg (10048 bytes)

Even voorstellen.

Mijn naam is Paul Broekman.
In de prachtige omgeving van CappadociŽ geef ik muziekworkshops. Ik speel veertig jaar gitaar, heb in diverse bands gespeeld en als beroepsmuzikant opgetreden in hotels en restaurants. Ik ben ooit met de blues begonnen en heb daarna via diverse popstijlen mijzelf ontwikkeld tot jazz-muzikant.
Ik speel o.a. blues, funk, latin, klassieke en moderne jazz.

Invulling.

In deze workshops probeer ik een aantal essentiŽle zaken zoals het begeleiden van andere muzikanten en het improviseren op diverse stijlen. Jazz, blues, funk en latin hebben zo hun eigen manier van benaderen als het om improvisatie gaat.
Daarbij leer ik de deelnemers hoe er samengespeeld kan worden in groeps-verband en het arrangeren van een goed bandgeluid.
Tijdens het studeren maak ik opnames, zodat we achteraf kunnen terughoren wat er goed of fout ging.
Verder luisteren we naar diverse ritmes, hoe hierop te spelen, hoe om te gaan met harmonie en hoe te improviseren op de melodie en de harmonie. 

Voor wie?

De workshop is voor amateurs, die zich verder willen ontwikkelen en voor muzikanten die meer vakmatig bezig willen zijn.
De bedoeling is dat elke muzikant, die mijn workshop gevolgd heeft, naar huis gaat met een nieuwe kijk op het eigen spel en genoeg materiaal mee heeft om weer een tijd verder te kunnen.

Hoe?

podium3.jpg (12945 bytes)

De workshop wordt gegeven in een grot met een prachtige akoestiek.
Versterkers, piano en conga's zijn aanwezig. Andere instrumenten moeten wel worden meegenomen.Er wordt geoefend met eventuele begeleiding via muziekcomputers, zodat een totaal bandgeluid verkregen wordt.

Noten kunnen lezen is een prť maar niet noodzakelijk.

Arrangement.

De workshop duurt een week in het CultuurHuis Babayan. Er wordt vier uur per dag lesgegeven en de student kan daarnaast in zijn kamer verder spelen of genieten van wat CappadociŽ te bieden heeft. Vakantie houden en studeren vallen zo mooi samen.
In het CultuurHuis Babayan kan men 's avonds gezamenlijk de maaltijd genieten.

 

Meer informatie:

apestaartje.gif (7835 bytes) Paul BroekmanDruivenkamer 

 Home  Paintings   CV