Wolven in schaapskleren     (24 januari 2012)

De heer Wilders noemt de SP een Wolf in schaapskleren. Moet hij zeggen. Dat geldt eerder voor hemzelf, al is dat misschien zelfs een belediging voor de Wolven. Hij deugt in mijn ogen namelijk van geen kant.

Hij heeft zich in Israel ooit (op 4/12/2010) zonder enig voorbehoud met de Hatikva partij gesolidariseerd. Deze club is voor deportatie van alle Arabische bewoners uit Israel en de bezette Jordaan oever.

Maak dan eens de “vertaalslag” naar Nederland, en bezie zijn “kopvoddentax” voorstel, zijn bewering dat er (1) “tientallen miljoenen kriminele moslims in west Europa” zouden rondlopen, en zijn standpunt dat hij (2) voor deportatie van immigranten naar hun beoogde land van herkomst is in geval van een veroordeling – ook als ze Nederlander zijn.

Welnu, ik kan tellen. (1) + (2) = (3)

(3) Betekent: Deportatie van zo veel mogelijk Marokkaanse en Turkse Nederlanders, als hij werkelijk aan de macht zou komen met een meer dan 2/3 meerderheid.

Daarnaast bedient hij zich van een klassieke truc die vaker door rechts-autoritaire partijen in het verleden is uitgehaald, t.w. het overschrijven van de sociaal-economische paragrafen van sociaal-democratische partijen / vakbewegingen teneinde stemmen te trekken.

Vervolgens stemt hij veelal gewoon met rechts mee. (Zie de links hieronder)

Kortom, hij vernachelt de zaak. Bij vele mensen gaat er thans een licht op en gaan zij m.b.t. sociaal-economische standpunten weer voor “the real thing”; in dit geval dus de SP.

Ten slotte: Als je de vernachelderij er af haalt blijft er niet veel meer over dan een rechts-autoritaire islamofobe schreeuwlelijk van een tamelijk bedenkelijk allooi.

Mazzel & broge, Evert

De gebroken beloften van Geert Wilders
Nog meer gebroken beloften van Geert Wilders

PS: Dat Hans en Ingrid geklets, zoveel moge duidelijk zijn, komt me de neus uit.

Naschrift 28/1/2012:
De heer Brinkman heeft n.a.v. het voornemen tot het instellen van regels m.b.t. partijfinanciering gezegd dat hij en de zijnen er alles aan zullen doen om deze te omzeilen.
Hij kwam met het lulargument dat "Henk en Ingrid" (Ja, daar heb je ze weer!) recht op privacy hebben. Daarvan hoeven wij niet te weten dat ze de PVV meer dan €4500,- hebben gedoneerd.   Ja, ja ...   Maar wie waren die "Henk en Ingrid" ook al weer? Een stelletje met een modaal inkomen in een vinex koophuis. En die zouden dus €4500,- over hebben om aan de PVV te doneren ...   Ja, ja ...

Nee, er zit iets anders achter de onwil van de heer Wilders en consorten. Het is zeer aannemelijk dat hij aanzienlijke steun krijgt vanuit rechts-islamofobe (neo-con) kringen in de VS.  Buitenlandse steun dus.

Nu kan de heer Brinkman naar aanleiding hiervan roepen: "Verdachtmakingen!"  Welnu, heer Brinkman, heer Wilders ... maak de zaak openbaar, prove me wrong!

Maar dat zal niet gebeuren, zoveel is wel zeker ... ... en dus houd ik ze overeind.

Naschrift 28/3/2012:
De heer Brinkman is uit de PVV gestapt, en heeft nu wat meer openheid van zaken gegeven. Hij sprak van financiële steun vanuit lobbykantoren in de VS. Ik zat er dus niet zo ver naast ...

Naschrift 20/6/2012:
Hier nog een aanwijzing waar het geld voor Wilders vandaan komt:

Meet the Sugar Mama of Anti-Muslim Hate

Naschrift 3/7/2012:
Hier nog wat nader nieuws over Geert Wilders' financiën:

De gemaskeerde vergissingen van Wilders