Ons kooikerhondje: Tessa

(alle foto's kunnen vergroot worden door er met de muis op te klikken)

       

10 aug. 2013: een nieuw nestje is geboren; 9 gezonde pups, 4 teefjes en 5 reutjes .

       


Onderstaande foto's zijn gemaakt, als de pups 3 weken oud zijn. De eerste wormkuur hebben ze nu gehad en ook hebben ze al hun eerste papje gegeten
- zie foto's hieronder.


De pups zijn nu 5 weken oud. We zijn nu aan het overschakelen van pap naar brokjes en volgende week, als mijn vrouw en ik met vakantie zijn, en Arjan en Anouk waarnemen, krijgen ze alleen nog brokjes.


Na een week vakantie heb ik weer een paar foto`s voor de site gemaakt. De pups zijn goed gegroeid en het was vanmorgen leuk te zien hoe Tessa en vooral Candy met de pups aan het spelen waren.
Komende week krijgen de pups hun tweede wormkuur en gaat Jo samen met Lisa en Sanne naar de dierenarts voor de eerste prik.
Ook komen ze waarschijnlijk van de club om de pups te keuren en van de raad van beheer om de pups te shippen, dus het wordt een drukke week voor de pups.

Kooiker
Kooiker
Kooiker
Kooiker

Kooiker Kooiker Kooiker

De pups zijn op het moment dat onderstaande diavoorstelling werd gemaakt, precies 7 weken oud. Komende week gaan de pups naar hun nieuwe eigenaars. Niet alleen voor Sandy en niet te vergeten onze zwarte hovawart Candy een hele verandering, maar natuurlijk ook voor ons. We gaan een drukke tijd achter ons laten. Geniet nog even van deze laatste beelden.

Kies zo mogelijk voor schermvullend (onderaan rechts); ook de kwaliteit van de voorstelling is aan te passen, maar of het verstandig is, hangt af van de computer die gebruikt wordt.

 

Na 8 weken intensief verzorgen van 9 pups, is het dit weekend stil geworden op boerderij Botloon. De pups hebben allemaal een nieuw baasje gekregen, zoals op de foto's is te zien.
Wij willen jullie allemaal feliciteren met de nieuwe aanwinst en hopen dat jullie er veel plezier aan mogen beleven.

 

 

Kooiker Kooiker Kooiker Kooiker Kooiker
         
Onderstaande foto's zijn gemaakt tijdens de nestkeuring van Tessa op 8 maart jl. in Beusichem.

Kooiker
Kooiker
Kooiker
Kooiker
Kooiker
         
Kooiker Kooiker Kooiker Kooiker Kooiker

 


home