Gezinsblad
Hendrik Krane, geb. 4 sep 1831 te Beverwijk,NH,NLD, ovl. na 1892, beroep(en): arbeider, bij de geboorte van zijn zoon Dirk, arbeider, bij het huwelijk van zijn zoon Dirk met:
Jansje Rademaker, geb. 14 dec 1835 te Beverwijk,NH,NLD, ovl. na 1892
1) Dirk Krane, geb. 8 sep 1867 te Beverwijk,NH,NLD, ovl. 21 sep 1953 te Beverwijk,NH,NLD, beroep(en): arbeider, volgens de verklaring van de Nationale Militie, arbeider, Bij zijn huwelijk, arbeider, bij de geboorte van zijn zoon Hendrikus, werkman, bij het overlijden van zijn zoon Hendrikus, arbeider, bij de geboorte van zijn dochter Johanna Maria, arbeider, bij de geboorte van zijn zoon Hendrikus, arbeider, bij de geboorte van zijn zoon Petrus, werkman, bij het overlijden van zijn zoon Petrus, arbeider, bij het overlijden van zijn dochter Petronella, tuinder, bij het overlijden van zijn zoon Hendrikus, tuinder, bij het huwelijkvan zijn dochter Johanna Maria Krane met:
Mijntje Schellevis, geb. 14 okt 1871 te Velsen,NH,NLD (religie: Rooms Katholiek), ovl. 1 mrt 1951 te Beverwijk,NH,NLD, dochter van Pieter Schellevis en Johanna (Anna) Maria (Annemarie) Wikke
Hoofdindex A-Z