Enkelspan pony dressuur klasse ZZ:
Bij de enkelspan pony´s dressuur in de klasse ZZ ging de KNHS titel naar Chantalle Boogaarts met haar pony Ruiten A Leroy. “Het ging hartstikke lekker, het was een moeilijk terrein. Het was nat en moeilijk om een plaatsje te vinden bij het losrijden. De pony had er zin en deed super zijn best. Ik had natuurlijk gehoopt hier goed te scoren, maar je moet het altijd afwachten. Vorig jaar heb ik hem helemaal niet gestart en de twee jaar daarvoor waren we kampioen. Dit was voor mij een mooie afscheidswedstrijd. Ik wil me meer gaan richten op de marathon en daar is deze pony minder geschikt voor. Daarom heb ik besloten hem te verkopen en met mijn andere pony´s verder te gaan. ” In de klasse L werd Chantalle Boogaarts reserve kampioene.

Verder werden de volgende menners in hun respectievelijke discipline en klasse KNHS-kampioen namens Mendistrict West:

Enkelspan pony dressuur klasse L:
Renate Provoost

Tweespan Pony dressuur klasse M/Z/ZZ:
Heidi te Poele

Enkelspan pony vaardigheid klasse L:
Rachel van Zwieten

Tweespan pony vaardigheid klasse L:
Raymon Leliveld

Enkelspan paard vaardigheid klasse M
Kelly Speelman

Alle kampioenen feliciteren we van harte en zij zullen, zoals ieder jaar tijdens de najaarsvergadering nog een keer in het zonnetje worden gezet.geplaatst op 20 oktober 2017
Vragen aan met Mendistrict West?
Menbestuur District West

Laarweg 10
4171KE Herwijnen
© 2017   Mendistrict West

- Kampioenschappen       
- Alg. Ledenvergadering           
Time Stamper
>
De nieuwe website van het Mendistrict staat online.

Mendistrict West maakt, net als iedere vereniging die een website beheert, gebruik van een provider om de website aan de wereld te kunnen tonen.
We hebben als Mendistrict besloten om de overeenkomst met de huidige provider op te zeggen en zijn vervolgens in zee gegaan met een ander provider. Hierbij zagen we direct de kans om de website helemaal op de schop te gooien.
We hebben een beetje de layout van de KNHS zelf over onze website gelegd en zie hier het resultaat.

Natuurlijk zal het in het begin wel wat zoeken worden omdat alles een nieuwe plek heeft gekregen. Hele oude informatie hebben we achterwege gelaten.
Zo starten we met een frisse blik op de zaken.

Ook is besloten om de website, ten behoeve van de leesbaarheid, niet al te veel franjes mee te geven.
Gewoon een website die staat voor wat het Mendistrict wil uitstralen. Als onderdeel van de KNHS. Vooral om haar leden te behartigen.
De website heeft nu nog afbeeldingen die vervangen moeten worden door eigen foto's. Zodra deze aanwezig zijn zullen de huidige worden vervangen. (Dit heeft met o.a. copyright te maken)
Wanneer je een zogenaamde 'missing link' ontdekt dan kan het zijn dat de pagina nog niet bestaat. De website is nog nieuw en behoeft hier en daar nog wat 'fine tuning'. Graag zien we reacties tegemoet op deze nieuwe website. Reageren kan door te mailen naar de webmaster.geplaatst op 20 oktober 2017
6 kampioenen uit Mendistrict West bij de Hippiade Mennen

De recente Districtskampioenschappen dressuur en vaardigheid leverden een veelheid aan afgevaardigden op voor de  Hippiade Mennen. Deze Hippiade werd gehouden op zaterdag 23 september 2017 op het terrein van de firma Kraaij uit Nijkerk. Aanvankelijk was de Hippiade gepland op 16 september maar vanwege de niet-aflatende regenval bleek het terrein in Ermelo niet geschikt voor deze kampioenschappen.

Ieder District mag volgens een vaste verdeelsleutel, die jaarlijks wordt bijgesteld, menners afvaardigen namens het Mendistrict. Voorwaarde hierbij is dat in de Dressuur minimaal 60% score is gehaald op het Districtskampioenschap, gerekend over 2 proeven.
Dit betekent dus dat je bij de beste deelnemers in je rubriek moet zitten. Maar dat je ook, gerekend over beide proeven, een gemiddelde van minimaal 60% moet hebben behaald.
Nieuws:  Nieuwe website Mendistrict West is online.       Nieuws:  Hippiade 2017 levert 6 kampioenen op voor Mendistrict West       Nieuws: Algemene Ledenvergadering op 23 november a.s. 
NIEUWS
 
Aan de rechterzijde vind je een knop          die, wanneer je beneden aan de pagina staat en hierop klikt  direct weer bovenaan de pagina komt te staan.


Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 2017

Het bestuur van Mendistrict West nodigt u van harte uit voor onze najaars ledenvergadering die wordt gehouden op:

23 november 2017 om 20.00 uur in  Dorpshuis Het Bosch, Nieuwe Rijksweg 6, 4128BN Lexmond

De Agenda en de bijbehorende stukken worden vanaf 10 november beschikbaar gesteld op de pagina Vergaderingen.
De uitnodiging is bedoeld voor al onze leden ! Niet alleen de verenigingsbestuurders, maar ook voor elk individueel lid dat aan de KNHS is verbonden.
Naast de gebruikelijke vergaderonderwerpen zal ook uitleg worden gegeven over de nieuwe Dressuurproeven Samengesteld. (Klasse L, M, en Z KNHS)
Tevens zullen de Hippiadekampioenen nog eens extra in het zonnetje worden gezet.


Wij hopen u te mogen begroeten op 23 november a.s.geplaatst op 20 oktober 2017