Fiscaal

Wij hebben de fiscale knowhow om u met raad en daad bij te staan op dit vakgebied. Als vanzelfsprekend kunt u ervan opaan dat wij onze kennis door middel van permante educatie steeds "up-to-date" houden zodat u altijd de meest recente informatie te horen krijgt. 

Uiteraard volgen wij alle fiscale regels. Maar wij streven wel naar een optimaal rendement en zullen  geen fiscale voordelen onbenut laten. Veelal zijn de aangiften het logisch vervolg op de jaarrekening of de (loon)administratie. Maar ook indien u zelf de jaarrekening opstelt kunt u ook bij ons terecht voor de aangifte inkomsten- en of vennootschapsbelasting. 

De aangifte inkomstenbelasting verzorgen wij voor zowel ondernemers als particulieren. Ook de aangifte vennootschapsbelasting van één of meerdere BV's met al dan niet een fiscale eenheid is voor ons geen probleem.  Indien gewenst verzorgen wij voor onze cliënten ook de aangifte dividendbelasting en aangifte successie- en schenkingsrecht.

Alle aangiften worden door ons elektronisch ingediend. Wij werken met de software van Unit 4 Fiscaal. Tevens ontvangen wij van onze cliënten over het algemeen elektronische kopieën van de belastingaanslagen. Zodra wij zien dat een aanslag onjuist is opgelegd door de Belastingdienst  maken wij hier tegen bezwaar.

Wij kunen u bieden: 
  • het verzorgen van aangiften inkomsten-, vennootschaps- en omzetbelasting
  • het verzorgen van aangiften successie- en schenkingsrecht
  • begeleiding bij fiscaaljuridische vraagstukken
  • begeleiding bij fiscale aspecten van vermogensbeheer
  • begeleiding bij financiële en estate planning