CV


     

Start
CV
Sculpturen
Schilderijen
Workshops
Contact
Links

 


Curriculum vitae

Anne Brouwer(ook bekend als, Anne van der Vliet - meisjesnaam) is een beeldend kunstenaar die er steeds weer in slaagt om op expressieve wijze mens en emotie te vertalen in steen en brons. Krachtige, sterke beelden en schilderijen vol beweging zijn het resultaat. Diverse kunstverzamelaars hebben werken van haar in hun collectie.

In 2003 verhuisde Anne naar Baak en zette daar een eigen beeldhouwatelier op. Beeldhouwatelier Baak verzorgt sindsdien met veel succes workshops Beeldhouwen in steen en bijzondere exposities. Op deze sfeervolle en inspirerende plek bevinden zich ook de galerie en de fraaie beeldentuin.

Lid van de kunstcommissie in het kader van de herindeling van de Gemeente Bronckhorst.

Lid commissie Kunst en Cultuur Gemeente Bronckhorst.

 

Exposities

Een greep uit……………

Lichtaltaar voor het stiltecentrum in het nieuwe ROC Apeldoorn, Kunst in Druk Vorden, Kunstwandelroutes Landgoed Enghuizen Hummelo, Kunst10daagse gemeente Bronckhorst, Kleur en Beeld Baak, Galerie 1880 Laag-Keppel, Beeldentuin Eenumermaar Groningen, Beeldentuin Artihoven Bergschenhoek, Slingeland ziekenhuis Doetinchem, Kunst en Route Warnsveld, Onthulling door Kardinaal Simonis van het beeld ‘De Ontmoeting”op het kerkplein Baak, Castle Fair Vorden, Gedenksteen op de Oude Algemene Begraafplaats Zutphen, Jonkheer Ir Joan Philip Laman Trip, familiegraf Verloren van Themaat Warnsveld, Femmage, torso’s en torsfragmenten, Presentatie bundel tekst en beeld.

 

 


 

 

 

 

     

Start | CV | Sculpturen | Schilderijen | Workshops | Contact | Links