Highlanders zitten het liefst aan de bar!

startpagina home
Home
Notulen
Links
Logo
Uw reactie
Bouw


Foto archief
Bouw Stamhut
Lux 1999
MW 1999
MW 2000
MW 2003
Kelder enzo
Drag Queens
Brand
Pikanu
Keiler 2002
Nooduitgang
Rocket Project
Maandag 2 november 1998

In den beginne was er niets. Toen kwamen de Highlanders. Zij groeven een kuil en begonnen met het storten van de fundering voor de schoorsteen. Na de zaterdag gegraven put ontdaan te hebben van een laagje water en een partij bladeren kon het beton erin. En als je dan zelf beton staat te draaien besef je pas goed hoe makkelijk zo'n grote betonwagen is die een kuiltje als dit in een paar seconden vol blubbert. Vanavond (dinsdagavond) gaan we verder met de ophoging voor de kachel. Dat zal wel vals spelen worden met grindtegels, om het een beetje op te vullen. Scheelt weer een beste laag beton. Ook wordt van de week al de metalen pijp langs de buitenmuur gehangen. Vrijdag en zaterdag ( zondag vast niet ) kunnen we dan de schoorsteen eromheen zetten. Ook worden er B2 blokken gehaald om de onderkant van de bar vast te stapelen. ( In de laatste zin kan de klemtoon op verschillende plaatsen gelegd worden... maar dat terzijde.) Hans en Dennis zijn hard bezig om al het materiaal voor vrijdag in huis te hebben. Het is de bedoeling om vrijdag zo vroeg mogelijk te beginnen, rond een uurtje of zeven.
lees verder.


Means of transportation

Volvo's zijn de laatste tijd favouriet bij diverse Highlanders. Misschien dat ze het licht nog eens zien...


Na lange tijd...

Na lange tijd leegstand van de kelder is het stof weer van de bar geveegd, loeit de kachel weer, en zijn de koelkasten weer gevuld: de Highlanders komen weer regelmatig bijeen in de kelder!


Highlanders - creating possibilities

Wat is dat, Highlanders?

Highlanders zijn ex-stammers die de groep nog geen vaarwel willen zeggen. Die zeg maar op de een of andere wijze nog een bijdrage willen leveren aan de groep. Over het hoe en wat kan je meer lezen in de notulen. Over onze huisvesting kan je wat meer vinden in het foto archief, evenals enkele van onze activiteiten. Reacties op ons en onze site kan je achter laten in het guestbook, de link staat hieronder in deze kolom.En dit vindt Saab van Volvo's:


Indoor Klimmen

Abseilend aan een lijn weer naar beneden komen, nadat je het plafond hebt aangetikt. Indoor klimmen dus. Op vrijdag 27 juni 2003 hebben de Highlanders Jack, Wouter, Dennis, Hans, Robert, Serge, Remy en Remco, vergezeld door Mariska, Stephanie, Rogier, Roger en Cor zich een avondje uitgeleefd bij Yosemite in Zwolle. Wanneer je er voor het eerst binnen komt, lijkt het een klein halletje. Als je je tuigje hebt aangesnoerd, de lijn heb vastgeknoopt en halverwege de zestien en en halve meter hoge baan hangt denk je daar anders over. Eerst maar eens beginnen met multicolor klimmen (alle blokjes en steuntjes gebruiken), vervolgens een route klimmen, dus alleen maar één kleur gebruiken. En dan wordt het een stuk lastiger. Nadat je een keer of wat omhoog bent geweest voelen je armen als van beton! Zelfs Serge kwam een aardig eindje omhoog. En als jij degene bent die hem beneden zekert krijg je een een soort van gratis vliegles erbij als hij valt. Al met al een weer een geweldige Highlanders activiteit, zonder meer voor herhaling vatbaar!


Guestbook
[ Bekijken | Tekenen ]Zoek iets op deze site:

search and site map powered by FreeFind


Highlanders Nunspeet

[ maak van deze site jou homepage]
[ voeg deze site toe aan jouw favorieten]