LittleSistaWebdesign  

 

 

 

 

 

 

De frequentie van de lessen

De leerling bepaalt zelf de frequentie van de lessen. Per les wordt een afspraak gemaakt voor de volgende keer, op een tijdstip en met frequentie die ú schikt. Iedere week les of om de twee weken? Of misschien wel een keer per maand? Alles is mogelijk. Er is geen verbintenis of contract. Als je wilt stoppen, dan kun je morgen stoppen. (De ervaring leert overigens dat dit zelden gebeurt). Er wordt per les betaald, dus geen doorbetaling bij vakanties, ziekte enz.
Aanmelden is het gehele jaar mogelijk.

Voor wie?

Voor iedereen, van jong tot oud, die (beter) een instrument wil leren bespelen. Voorkennis of bladmuziek kunnen lezen is handig maar zeker niet noodzakelijk. Twijfelt u als ouder zijnde of uw kind al toe is aan muziekles, of over de keuze van het instrument, maak dan een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.

Hoeveel tijd ben je ermee kwijt?

Dat is afhankelijk van de eigen wensen en ambities. Wie meer wil leren dan alleen dat ene liedje spelen, en ook op de langere termijn iets aan de lessen wil overhouden, zal uiteraard moeten oefenen. In de lessen krijg je ook oefeningen mee waarmee je zelf thuis aan de gang kan. Zoals bij alles geldt ook hier: hoe meer tijd en energie je erin investeert, hoe meer rendement je van de lessen zult hebben.

Wie zich aanmeldt als leerling ontvangt Wiets autobiografische boek W.B.Blues voor de weggeefprijs van € 12,50!