Beschrijving van het vakantiehuis "Niono"

Hieronder hebben wij onze vakantiewoning voor u beschreven. Om een goed overzicht te geven hebben wij ook foto's toegevoegd en een plattegrond. Door te klikken op de verschillende plekken van de plattegrond krijgt u foto's van de verschillende kamers of tuin-gedeelten. Kijkt u maar!

 

 

Het chalet, dat staat op een perceel van 265 m2, bestaat uit 5 gescheiden ruimten (zie onderstaande plattegrond): de entree die in de keuken uitkomt, een slaapkamer met een tweepersoons bed, een slaapkamer met twee éénpersoonsbedden, een toilet annex badkamer en een woonkomer. Het totale oppervlak is 50 m2, waarvan de helft benut is voor de woonkamer.Wat op de plattegrond niet te zien is, maar wel degelijk bestaat, is de derde slaapkamer: een vide met twee matrassen, die zich boven de slaapkamer met de twee éénpersoonsbedden bevindt. Schitterend voor kinderen. Ook overdag.

 

 

De keuken is modern uitgevoerd, met gasstel met automatische vonkontsteking, afzuigkap en een koelkast met een driesterren vriesvak. Verder zijn uiteraard een koffiezetapparaat en een waterkoker aanwezig. Borden, bestek etc. zijn bemeten voor 6 personen.

De badkamer annex toiletruimte is geheel betegeld. De douche bevindt zich in een afgesloten cabine en is voorzien van een veilige thermostaatkraan.

 

 

Het chalet wordt verwarmd met CV. Overal in het huis ligt vinyl op de vloer: zacht aan de voeten en gemakkelijk schoon te houden.

Voor vrijwel alle ramen zijn horren aanwezig, zodat ’s zomers de koelte wèl, maar de muggen níet de kans hebben om binnen te komen. Op de 6 bedden liggen synthetische 4-seizoen dekbedden en kussens. Kastruimte is in voldoende mate aanwezig.

 

 

In de woonkamer staat een 37 cm kleurentelevisie met afstandsbediening en een stereo-set (radio/CD/cassette). Voor de liefhebbers zijn er boeken (o.a. een flinke verzameling van Agatha Christie), is er een 100-spellen doos aanwezig. Voor de kinderen zijn er kleurpotloden, viltstiften en enkele andere spelletjes

 

 

Een schuifdeur geeft toegang tot de tuin. De tuin bestaat grotendeels uit terras en gazon. Daarnaast zijn er wat perkjes met vaste planten en heesters. Voor op het terras zijn er stoelen (6), een tafel en een parasol in het schuurtje. Daar staan ook 2 fietsten voor volwassenen en een kinderfiets (6/8 jaar). Er is een ruime parkeerplaats voor 1 auto.

In 2003 is er een jonge boom geplant om zo ook in natuurlijke schaduw te kunnen zitten. Schaduw is er ook al door de struiken die op de erfafscheiding staan.

Pal naast het chalet liggen twee aaneengesloten kavels die niet voor chalets worden gebruikt. Ideaal om te spelen, te voetballen, badmintonnen etc.

 

<<  terug naar startpagina  >>