Bij Markeerpunt Arnhem krijgt u een jachthondenopleiding. Het woord opleiding is niet zo maar gekozen; de instructeurs demonstreren hoe u zelfstandig uw hond de oefeningen aanleert. Een positieve manier van trainen oftewel het belonen van goed gedrag is het uitgangspunt van de trainingsaanpak.

Op die manier wordt de band tussen baas en hond (verder) verstevigd en zal uw hond bereid zijn om harder voor u te  werken.

De instructeurs maken gebruik van unieke oefeningen en een onderscheidende trainingsopbouw. Daardoor zorgen de instructeurs voor de gewenste resultaten. Een belangrijk onderdeel van de opleiding is dat de cursisten thuis de oefeningen herhalen met hun hond. Daarbij gaat het niet alleen om het ‘algemene’ huiswerk, maar ook om individuele oefeningen. Hierdoor is het voor elke cursist met zijn/ haar hond mogelijk om naar elk gewenst niveau door te groeien.

Gehoorzaamheid is de basis van elke hondensport. Gehoorzaamheidstraining is daarom een belangrijk onderdeel binnen de jachthondenopleiding van Markeerpunt Arnhem.

 

In het kort:

- De jachthondentraining is geschikt voor retrievers, spaniels en ‘staande honden’.

- Markeerpunt Arnhem geeft opleidingen op C, B en A-niveau.

- Bij voldoende belangstelling is er ook een puppyopleiding

- Tijdens de eerste les krijgt u veel theorie met onder meer informatie over de geschikte trainingsmaterialen, cursusinhoud en toegepaste trainingsmethode.

- De praktijklessen duren circa twee uur en worden op wisselende locaties in de omgeving van Arnhem gehouden.

- Het minimale aantal deelnemers voor een cursus is drie; het maximale aantal deelnemers is vijf.

- Privéles is op aanvraag mogelijk.

- Er wordt getraind met dummy’s en op aanvraag met wild.

- Een keer per jaar organiseren wij niveautest/onderlinge "clubdiplomadag".

 

Voor vragen klik op contact/info.