Het afscheidsfeest

Ons afscheidsfeest vond plaats op zondag 3 juli 2005. De boot moest schoongemaakt worden, de tap aangesloten, de slingers en ga zo maar door.
De eerste gasten (van Yorick) waren een half uur te vroeg, tja als je net uit de brugklas komt dan ben je eraan gewend overal veel te vroeg te zijn.
Nadat de volgende gasten (weer van Yorick) een kwartier te vroeg waren (ja inderdaad, toch alweer een fase verder dan zijn eerste gasten) begon het rond vier uur vol te stromen met mensen.

Een gesprek hier en een gesprek daar het leek niet op te houden. Veel interesse van veel mensen, leer maar is om 100 keer dezelfde vragen te beantwoorden :).
Dit is niet als onprettig ervaren overigens. Veel gezichten die bekend zijn maar niet geplaatst kunnen worden (hierbij spreek ik voor mezelf, Miklós).
Veel oude bekenden komen opdagen, wat een raar gevoel geeft. Aan de ene kant de blijdschap om diegene weer is te zien maar met de tegenstrijdigheid dat het ook voor lange tijd de laatste ontmoeting is.
 

Veel mensen die de boot willen zien met totaal verschillende reacties:'Hoe
ga je het hier een jaar volhouden' ,'Die boot van jullie is veel groter dan ik dacht'. Ach ja, een ieder die een huis gewend is zal het als klein ervaren aan de geweldige vrijheid die je een jaar lang om je heen hebt wordt vaak niet, of pas later gedacht.

Wij hebben het als zeer prettig en leuk ervaren. We willen iedereen danken voor alle mooie cadeaus en woorden.
Het was voor ons een fantastisch afscheidsfeest!

 

 

 

Terug naar logboek