Informatie

Hartelijk WELKOM op onze site met uitgebreide informatie over de Camping en de prachtige omgeving. Mocht u meer vragen hebben, bel ons gerust even op, want wij zijn u graag van dienst!

Het vakantie seizoen is weer voorbij. Veel gasten hebben ook nu weer genoten van de prachtige omgeving. Onze boerderij met alleen rundvee is gelegen in het prachtige gebied "Klein Zwitserland". Dit fraaie Geuldal, is Europees Erfgoed, een Europees vijf sterrengebied! Kenmerkend door zijn overgebleven hoogstamboomgaarden in het sterk glooiende Geuldallandschap. Met zijn vele wandelpaden langs de altijd ruisende Geul en door weilanden en vruchtboomgaarden. Vanaf onze Camping heeft u een prachtig uitzicht op dit bijzonder unieke stukje van Nederland, het "Geuldallandschap".
!
Een kampeerplaats ook voor u!
15 kampeerplaatsen in oude vruchtboomgaard met gezicht op Epen en België.
Deze site geeft u veel foto informatie over onze Hoeve Camping "Lingberg" en omgeving. Een uitdaging om dit te ontdekken!
Aan de Mergeland route van Epen naar Vaals treft u het Camerig 4 LINGBERGWEG waar u bij het binnenrijden RECHTS onze Camping treft.
Hier kunt u na aanmelding voor bij de boerderij uw plaats op zoeken.
Hier bij het woonhuis kunt u zich aanmelden. De toiletten en doches zijn via 2 punten te bereiken. Er is ook lectuur en diverse streekinfo.
Gezicht vanaf de toeristenweg de kruising naar Vijlen op het Geuldal. . Hier een kijkje op het Geuldal richting Terziet en Belgie.
Hier ziet u hoe mooi de Camping gelegen is met een prachtig uitzicht op het fraaie Geullandschap!
In de streek treft u vele restaurants met heerlijke streekgerechten. tip: Bezoek eens Landhotel Alberts in Heijenrath/Slenaken 043-457 3338. Een prachtig restaurant met terras en bijzonder gastvrije bediening.
Equipe auto/caravan 2 personen, 6 amp. electra, en gebruik van douche en toeristenbelasting 15,00 all inn.
Naar Voorjaar
Prijsindicatie:
Bel vast voor uw reservering 2014, want wij ontvangen u graag!
15 kampeerplaatsen in een oude vruchtboomgaard met uitzicht op het Geuldal, Epen en Belgié.
Klik hier voor een e-mail reservering!
Via de routeplanner treft u bij Vaals - Camerig 4 de Camping.
Uw hond inbegrepen in all inn!
Voorjaar
Zomer
Herfst
Streekinfo
Webmaster Piet Verkade bijgewerkt: 22-12-2013
Camerig 4 6294 NAVijlen / Epen Zuid Limburg
Hoeve Camping "Lingberg" 043 455 1417
Familie F Mullenders