Informatieve avond met medewerking van Peter Post

Na afloop van de jaarvergadering van 12 december heeft de bekende wedstrijdvisser Peter Post voor de leden van HC de Blankvoorn uit Blijham een informatieve witvisavond gegeven.

Peter heeft de laatste ontwikkelingen in het vissen blootgelegd en de aanwezige vissers meegenomen in zijn eigen succesvolle visserijwereld. De prettige manier waarop Peter zijn verhaal doet en de mogelijkheid tot het stellen van vragen maakten het geheel tot een zeer interactieve avond.

Het vissen op blankvoorn en de daarbij horende manieren van voeren, aassoorten en voertactiek was het eerste onderwerp wat werd behandeld. Tuigjes, haken, lood, het kwam allemaal voorbij. Alleen over dit onderwerp waren al gauw twee uren gevuld zodat er nog maar weinig tijd overbleef voor het vissen op baars. Toch werd hier ook nog tijd aan besteedt alvorens om 22.30 de zeer geslaagde avond tot een einde moest worden gebracht. De voorzitter heeft Peter bedankt voor zijn aanwezigheid en de manier waarop hij de leden van HC de Blankvoorn weer wat heeft bijgebracht over onze geliefde hobby.

Na afloop van de avond waren er alleen maar positieve geluiden te horen en gingen er al verzoeken op nog eens op herhaling te gaan. Nog een goed teken van een zeer geslaagde avond.

Nog wat impressies van de avond:

HOME