Lidmaatschap

Lid worden van HC de blankvoorn kan op twee manieren:

Je kunt online lid worden, of er voor kiezen langs te komen in zalencentrum "Het Oude wapen" in Blijham.

Online lid worden is goedkoper omdat er dan geen extra administratieve kosten in rekening hoeven te worden gebracht. HC de Blankvoorn maakt gebruik van de ledenservice van Sportvisserij Nederland. Wanneer u kiest voor een automatische incasso, dan in het contributiebedrag per jaar 36,00. Bij een betaling via acceptgiro, berekent Sportvisserij 5,00 extra. Het is dus voordeling om te kiezen voor een automatische incasso.

Lid 14 jaar en ouder: 36,00 per jaar. Bij online lid worden zijn de kosten 38,50. De lijst met viswateren, die je altijd bij je moet hebben, wordt opgestuurd door Sportvisserij Nederland.
Lid worden door langs te komen: 40,00.

KLIK HIER OM ONLINE LID WORDEN


Een lid jonger dan 14 jaar heeft twee opties: een jeugdvispas of een jeugdvergunning.

Een jeugdvergunning is gratis en is geldig voor alle wateren waarvan het visrecht ligt bij Hengelsportfederatie Groningen Drenthe en Sportvisserij Frysln onder de volgende voorwaarden:
- Je mag vissen met 1 hengel
- Je mag alleen vissen met brood, maden, wormen, deeg of mas.
- De gevangen vis moet onbeschadigd in hetzelfde water worden teruggezet.
- Het is verboden vislijn en ander afval achter te laten

Klik hier voor het aanvragen van een gratis jeugdvergunning.

Wil je vissen onder de zelfde voorwaarden als iemand van 14 jaar of ouder, bijvoorbeeld met twee hengels, dan heb je een jeugdvispas nodig.
Deze is niet gratis maar kost 12,50 per jaar. Bij 1e aanmelding: 17,50
Let op! Bij online lid worden zijn de kosten lager. Dit in verband met het wegvallen van administratieve kosten.

De leeftijd op 1 januari van het betreffende jaar is bepalend.


Sublid: 10,00 per jaar. Bij 1e aanmelding 12,50.
Let op! Bij online lid worden zijn de kosten lager. Dit in verband met het wegvallen van administratieve kosten.


Peurvergunning: 15,00


Nachtvispas: 10,00


Derde hengelvergunning: 25,00


Overstappen naar een andere vereniging: Als u van HC de Blankvoorn over wilt stappen naar een andere vereniging vallend onder de Federatie Groningen Drenthe, geef dan voor 1 oktober aan bij de secretaris naar welke vereniging u wilt overstappen. Wij regelen dit dan met de Federatie. Omgekeerd werkt het precies net zo. Geef bij uw huidige vereniging tijdig aan dat u wilt overstappen naar HC de Blankvoorn.


De extra kosten bij een eerste aanmelding hebben te maken met administratieve kosten die aan onze vereniging worden doorberekend bij het afgeven van een voorlopig bewijs van lidmaatschap.
Deze extra kosten heeft u niet wannneer u online lid wordt! Bespaar extra kosten en geniet van gemak van digitaal aanmelden!


Hieronder kunt u online lid worden:

KLIK HIER OM ONLINE LID WORDEN

Of

door een bezoek te brengen aan ons bestuurslid, mevrouw F. Spit-Koning. U dient het verschuldigde lidmaatschap dan direct te voldoen. Vervolgens krijgt u een voorlopig bewijs van lidmaatschap waarmee u al mag vissen. Na verloop van tijd ontvangt u automatisch de vispas in huis. Het adres hiervoor is: Zalencentrum Het Oude Wapen, Hoofdweg 70 in Blijham.

Het rekeningnummer van Hengelclub de Blankvoorn is NL47RABO 0166228206.

Adreswijzigingen dienen te worden doorgegeven aan de ledenadministratie. Het adres hiervoor is: Vossenkamp 328 B, 9675 KP Winschoten. Mailen mag ook. Klik hiervoor op onderstaande link.

Ledenadministratie HC de Blankvoorn

Of gebruik de link van Sportvisserij Nederland voor het doorgeven van wijzigingen: Sportvisserij Nederland

Opzeggen van het lidmaatschap moet schriftelijk of per e-mail vr 1 oktober van het voorgaande jaar worden gedaan aan het adres van de ledenadministratie. Dus opzeggen voor 2019, voor 1 oktober 2018!

De contributie moet uiterlijk 1 december op de rekening van de vereniging zijn bijgeschreven. Om te betalen ontvangt u tijdig een acceptgiro.HC de Blankvoorn maakt gebruik van de ledenservice van de Hengelsportfederatie Groningen Drenthe.
Als u niet op tijd betaalt wordt u geroyeerd. Een royement houdt in dat u gn lid meer kunt worden van een hengelsportvereniging (en dus gn vergunning kunt krijgen). Voor het opheffen van een royement wordt 10,- kosten in rekening gebracht.

Vanaf 2007 hebben we te maken met de vispas. In plaats van een visakte en een grote vergunning nog maar n document. Voor meer informatie over visdocumenten verwijzen we u naar de website van Sportvisserij Nederland.

Sportvisserij Nederland

HOME