Gehaktbalwedstrijd 2015

Op zaterdag 25 april is de eerste viswedstrijd van 2015 van HC de Blankvoorn gevist. Het ging om de Gehaktbalwedstrijd. Plaats van handeling was het Noord Willems kanaal bij Haren. Op het mooie parcours, naast een scoutingclub, was net genoeg plek om de 17 deelnemers mooi ruim uit te zetten.

In de weken voorafgaande was geen drup regen gevallen. Op deze morgen waren de voorspellingen dat het zou gaan regenen. Deze voorspellingen kwamen helaas uit en gedurende een groot deel van de ochtend moest de paraplu worden opgezet.

Tijdens het vissen werd zowel de vaste stok als de feeder ingezet. Over het algemeen bleek de vaste stok het meest effectief. Bij het wegen van het vak, welke voor het eerst op stek werd gevist, bleek dat er heel divers was gevangen. Wel had iedere deelnemer vis!

De uiteindelijk winnaar bleek Jacob Gerringa die met 2 dode pinkies op de haak de succesformule had gevonden. Plek 2 was voor Gerrie Geuken en Pim Douma legde beslag op plek nummer drie. Terug in Het Oude Wapen werden de vleespakketten aan de drie winnaars uitgereikt. De overige deelnemers zochten vervolgens ook nog een vleesprijs uit en toen werd er aangevallen op lekkere gehaktbal met patat. Na een morgen vissen ging dat er smakelijk in!

HOME