Vaste stok wedstrijd

Op zaterdag 16 juli is er voor het eerst door onze vereniging een wedstrijd georganiseerd waar alleen met de vaste stok mocht worden gevist. Ook de prijzen waren anders dan normaal: de inleg van alle vissers werd verdeeld onder de nummers een tm drie in de verhouding 50/30/20.
Als extra werden er tijdens de prijsuitreiking nog wat prijzen verloot onder de deelnemers die de moeite hadden genomen bij die uitreiking aanwezig te zijn. De prijzen bestonden uit een fraaie visemmer met inhoud. Beschikbaar gesteld door de vereniging en De Graankorrel uit Oude Pekela.

Als strijdtoneel was er gekozen voor het Ruiten Aa-kanaal bij Wollinghuizen, een water wat garant staat voor het vangen van veel vis. Zo ook deze keer. Het was een mooie morgen en de beet zat er bij iedereen goed in.

Uiteindelijk bleek dat Fokko Korte het meeste gewicht in het weegnet kon neerleggen. Gevolgd door Jan Dekker en Jacob Kuiper. Dat Fokko deze wedstrijd zou winnen, dat was hij eigenlijk aan zijn stand verplicht. 's Avonds is hij in Blijham namelijk tot sporter van het jaar gekroond vanwege zijn fantastische visprestaties van dit jaar….

Al met al een geslaagde morgen die het volgende seizoen voor herhaling vatbaar is.

Hierna nog foto's van de top drie:

HOME