Dorpsraad 't Veld -Zijdewind

 
  Actuele onderwerpen
 
  Home

 

 

De Hollands Kroonse Spelen.
(namens Hollands Kroon)

 

 

In 2022 bestaat de gemeente Hollands Kroon 10 jaar en dat vieren we! Op zaterdag 9 juli organiseren we daarom samen met Team Sportservice de Hollands Kroonse Spelen.
Met dit sportevenement brengen we (sport)verenigingen, gezondheidsinstellingen en ondernemers samen op 4 centrale plekken in de gemeente. De Hollands Kroonse Spelen is gratis toegankelijk en heeft als doel om na twee zware coronajaren weer samen te komen en met elkaar de verbinding te zoeken.
Er is op 9 juli een goedgevuld programma met de focus op sport, gezondheid, feest en gezelligheid. Voor meer informatie hebben we een eigen website gelanceerd en posters gemaakt.

We hebben hulp nodig!

De reden dat we  u hierover berichten is dat we in het kader van de focus op jeugd, cultuur, sport enzovoorts willen vragen om ons te helpen hier een zo groot mogelijk feest van te maken voor onze inwoners! Dat kan op twee manieren:

Het is een sportieve dag, dus voor iedere vereniging de kans om de vereniging te promoten bij de inwoners. Dit kun je doen op één van de vier locaties. Verenigingen mogen zelf bepalen wat ze gaan doen en voor wie. Je kan bijvoorbeeld iets doen voor de jongste jeugd, volwassen en/of ouderen, de keus is aan jullie. Wat jullie gaan mag je ook zelf kiezen. Wil je hiervoor inspiratie opdoen? In de bijlage staat het document met ideeën per sport. Ook kan je een programma maken wat plaatsvindt voorafgaand dit evenement om de inwoners zo fit mogelijk te maken. 

Team Sportservice organiseert op elke locatie een Healthy Fest waar onder andere diëtisten, fysiotherapeuten, foodtrucks, sportscholen en veel anderen zich in marktkramen kunnen profileren, workshops/clinics geven en samen voor een echt festivalgevoel zorgen.

We zoeken voor alle locaties nog enthousiaste verenigingen, organisaties en ondernemers die er op 9 bij willen zijn. Dit is dé kans om uzelf te promoten onder onze inwoners op één van onderstaande locaties:

Regio Hippolytushoef; VV Succes

Regio Wieringerwerf; Voetbalvereniging DWOW

Regio Anna Paulowna; Sport Vereniging Kleine Sluis

Regio ‘t Veld; Stichting Sportcentrum VZV

We hopen dat u enthousiast bent geworden en ons wilt helpen om er voor onze inwoners een onvergetelijk evenement van te maken! Mocht u nog vragen hebben dan kunt u reageren.

Met vriendelijke groet namens de projectgroep Hollands Kroonse Spelen,

Angela Feenstra
Adviseur sociaal domein 

Telefoon: 088 – 321 5432 / 06-83252673

Ps. 9 juli zijn de Hollands Kroonse Spelen. Meld je hier snel aan als vrijwilliger