Dorpsraad 't Veld -Zijdewind

 
  Actuele onderwerpen
 
  Home

 

 

Het vervolg op woningbouwplan 't Veld Noord, fase 2 en 3.

De eerste fase van woningbouwontwikkeling ’t Veld Noord is bijna klaar. In deze fase zijn 60 woningen gebouwd. Het bestemmingsplan biedt nog ruimte voor 305 woningen. Die woningen worden gebouwd in twee fases: fase 2 en 3. De inrichting van de wijk is uitgewerkt in een stedenbouwkundig plan. Dit plan is inmiddels afgerond. Er wordt nu gewerkt aan de technische uitwerking van de wijk. Verwacht wordt dat dit in januari 2022 afgerond kan worden. Vervolgens worden projectontwikkelaars gezocht die de 305 woningen gaan verkopen en bouwen.

Op onderstaande website vindt u alle beschikbare informatie over de bouwplannen voor fase 2 en 3. Daarnaast kunt u zich ook opgeven voor de nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van de voortgang.

Hebt u interesse voor een woning in woningbouwplan ’t Veld Noord, dan kunt u zich nu al aanmelden via onderstaande site met het “belangstellingsformulier”. Hierdoor krijgt de gemeente ook een beeld wat voor soort interesses er voor woningbouw in ’t Veld Noord bestaat. 

Informatie en aanmelden kan op de website: www.hollandskroon.nl/ontwikkelen/projecten/woningbouw-t-veld-noord  

Stedenbouwkundig plan 't Veld-Noord

Klik op de kaart voor een vergroting.

 

Belangstelling voor dit plan

Heeft u belangstelling voor dit plan, woningbouw 't Veld Noord fase 2 en 3? Vul dan het belangstellingsformulier in.

 

In dit stedenbouwkundigplan is het voorlopige woningbouwprogramma, parkeergelegenheid en een ritme voor bomen toegevoegd. Het woningbouwprogramma bestaat uit: 

•    30 vrijstaande woningen
•    20 vrije kavels
•    50 twee-onder-één-kap woningen
•    157 rijtjeswoningen
•    24 rug-aan-rug woningen
•    24 woningen in hofjesvorm


Van de 305 woningen zijn 243 koopwoningen en 62 huurwoningen.