PAROCHIENIEUWS MARTINUSKERK VRIJDAG 22 OKTOBER 2021

secretariaat Martinusparochie, Rijdersstraat 107, 0226 42 12 64, martinus.tveld@gmail.com

pastores: Gerard Remmers 06 51553475 – Toon Jorink 06 51 49 47 18, voor verdere informatie omtrent namen etc. zie onze website www.martinusweb.nl. info Uitvaartvereniging: www.uitvaartstjozeftveld.nl Anita Messelaar 0620915051, Els Jonker 06 34956504

 

OPENINGSTIJDEN:

De Mariakapel is geopend vanaf 09.00 uur.

Het secretariaat is op maandag- en vrijdagmorgen geopend van 10.00 uur tot 12.00 uur

 

VIERINGEN IN ONZE MARTINUSKERK:

 

maandag 18 oktober 19.00 uur Rozenkrans

 

vieringen in Maria Mater:

iedere tweede en vierde woensdag van de maand.om 19.00 uur en 19.30 uur.

eerstvolgende: 27 oktober, 10 en 24 november en 8 en 22 december.

 

zaterdag 23 oktober 19.00 uur:

eucharistieviering, lector Peter Vleugel, koster Adrie Wijnker, voorganger pater Remmers.

intenties:

Truus Keesom – Ligthart en Jan Keesom en om zegen over hun gezin, overleden familie Petrus Schoenmaker en Elizabeth de Groot en Martinus Smit en Wilhelmina Borst, Jaap en Annie van der Fluit – Groen, den voor alle overleden parochianen.

 

maandag 25 oktober 19.00 uur Rozenkrans

 

woensdag 27 oktober 19.00 uur en 19.30 uur: viering in Maria Mater

intenties:

Rem en Nel Deken – Wijnker, overleden familie Petrus Schoenmaker en Elizabeth de Groot en Martinus Smit en Wilhelmina Borst, Cor en Willem Leegwater.

 

zaterdag 30 oktober 19.00 uur:

eucharistieviering met zang door Interamvo, koster Adrie Wijnker, voorgangers pastores Remmers en Jorink.

intenties:

Isabel Hand, overleden ouders Klaas Groot en Ans Groot – Buis en om zegen over hun gezin, overledenen familie Veldman – Perrin, Ine Gooijer – Gooijer, Afra Bakker – de Boer en overleden ouders Bakker – Dekker en de Boer – Wester en familie, Ria Rood – Moras, Caroline Laan – Biersteker en om zegen voor haar gezin, Vera Jong – Eiling en Atie Jong – Huijberts, Frans en Ali Seignette – Sombroek en Nico, Cor en Willem Leegwater, Truus Moras – Konijn, Alie Moras – van der Fluit, Nic Hand en Nel Hand – Groot en overleden familie.

 

dinsdag 2 november: Allerzielen 19.00 uur:

viering samen met werkgroep en pastor Jorink.

intenties:

Rem Deken en Nel Deken – Wijnker, Truus Keesom – Ligthart en Jan Keesom en om zegen over hun gezin, Grι Poland – Droog en Nel Groen, Theodora Louisa Bruin – van den Bosch en Gerardus Bruin en Petrus Mooij, John van Kempen, Jan Jaspers en Fita Jaspers – Bakker, Aad Dekker en Willem Bakker en overleden familie, Piet Jong en Anna Maria Jong – de Jong en overleden familie, Ine Gooijer – Gooijer, Ria Rood – Moras, Afra Bakker - de Boer en overleden ouders Bakker – Dekker en de Boer – Wester en familie, Isabel Hand, Nic Hand en Nel Hand – Groot en overleden familie, Jan en Truus Litghart – Huiberts.

 

VIERINGEN IN WAARLAND, NIEUWE NIEDORP EN DE NOORD:

Waarland:

zaterdag 23 oktober 19.00 uur eucharistieviering met Ritmisch koor voorganger pastor Moltzer.

 

Nieuwe Niedorp:

zondag 24 oktober 10.00 uur eucharistieviering met gemengd koor voorganger pater Remmers.

 

De Noord:

zondag 24 oktober 10.l00 uur eucharistieviering met Ritmisch koor voorganger pastor Moltzer.

 

BLOEMEN:

In oktober verzorgen Elly Betjes en Trees Droog de bloemen.

In de maand november zijn dat Lisette Kruijer en Anneke Bruin.

 

MARTHA:

Deze week 18-22 oktober mogen Annemiek Konijn – Seignette, Aty Stam – Bisschop, Mariλt Goudsblom – de Maaijer, Monique Ligthart – Ursem, Jolanda van Baar, Thea de Boer – Stam weer aan de slag in onze Martinus.

 

TENSLOTTE 1:

Gelukkig, we mogen weer voluit onze stem laten horen door te zingen in de kerk. Laatst was er al het Gemengd koor en aanstaande zaterdag 30 oktober zal Interamvo zingen.

En tijdens de 1ste Communieviering op zondagmorgen 21 november zullen de Veldrakkers hun stem laten horen. Bijna weer ‘normaal”. We zien u heel graag in onze Martinus.

 

TENSLOTTE 2:

2 november 2021. Allerzielen, vanouds een belangrijke dag in de katholieke kerk. We gedenken onze overledenen. Ook in de Martinuskerk. De werkgroep heeft samen met de pastores een viering voorbereid. Wilt u voor deze viering intenties opgeven dan is dat mogelijk per email:martinus.tveld@gmail.com of met een briefje in de brievenbus van de pastorie nr. 107

 

                                                                                   Tot de volgende Heraut, Gerda en Tineke.

 

SPORTIEVE OPENING SEIZOEN YOUNGSEVEN

Met veel enthousiasme zijn de jongeren van YoungSeven weer gestart met het nieuwe seizoen. Op zondag 10 oktober kwamen twintig jongeren uit de verschillende parochies van onze regio bij elkaar op sportpark Keep Moving in Oosterblokker. Na een korte kennismaking met de nieuwe deelnemers in de groep, ging het programma van start.

Onder begeleiding ging de groep allerlei hindernissen te lijf, waarbij ze moesten klimmen, hangen, springen en balanceren. De sportieve opdrachten werden afgewisseld met andere uitdagingen, zoals het leggen van een puzzel en het nodige teamwork. Het was ontzettend leuk om te zien hoe de jongeren met elkaar samenwerkten en elkaar hielpen om aan het eind van de middag allerlei objecten ιn zichzelf over de hindernisbaan te manoeuvreren.

Mede door het heerlijke zonnetje, was het een geslaagde middag met veel gezelligheid. Aan het eind hebben we samen met de jongeren het programma van het komend seizoen doorgenomen. Er staan dit seizoen nog acht activiteiten op de agenda. De eerstvolgende bijeenkomst is op vrijdag 5 november en staat in het teken van muziek.

pastoor Tilma