PAROCHIENIEUWS MARTINUSKERK VRIJDAG 17 APRIL 2020

secretariaat Martinusparochie, Rijdersstraat 107, 0226 42 12 64, martinus.tveld@gmail.com

telefoon pastor Jorink 06 51 49 47 18, voor verdere informatie omtrent namen etc. zie onze website www.martinusweb.nl. info Uitvaartvereniging: www.uitvaartstjozeftveld.nl Sylvia Droog 0641423578, Anita Messelaar 0620915051, Els Beemsterboer 06 34956504

 

ANDERE OPENINGSTIJDEN TIJDENS DEZE EPIDEMIE

De Mariakapel is geopend vanaf 09.00 uur.

Het secretariaat is in ieder geval op maandagmorgen geopend van 10.00 uur tot 12.00 uur

 

NIEUWS VANUIT DE MARTINUSPAROCHIE ’T VELD  VOO0R DE KOMENDE GOEDE WEEK:

Alle vieringen kunt u ook meemaken via de televisie op KRORKK

uitzendingen onder voorbehoud vanuit de Kathedraal live te volgen op Youtube met het linkje: https://rkhaarlem.nl/vieringen/live/

of via de uitzendingen op RTV NH ook vanuit Jacobus de Meerdere in Tuitjenhorn worden de vieringen via You Tube uitgezonden u gaat naar de site van de parochie:  http://www.parochietuitjenhorn.nl en dan ziet u vanzelf het logo van YouTube, de pastores Tilma, Bleeker en Vertelman zullen in de vieringen voorgaan.

 

LITURGIEBOEKJES VOOR DE KOMENDE WEEKENDEN:

Als u de vieringen via de diverse media volgt en u wilt daarbij de teksten voor de liturgie van de vieringen op ‘echt papier’ hebben, dan zijn er enkele exemplaren, deze gelden voor de zondagen 3 mei tot en met Pinksteren. U kunt op maandagmorgen tussen 10.00 uur en 12.00 uur deze via het secretariaat ophalen. Maar ook hier geldt OP is OP.

Een digitale versie van de liturgie vanaf aankomende zondag 19 april treft u aan op de website van onze parochie. Met dank aan onze webmaster Ad Ruiter.

 

INTENTIES DIE REEDS OPGEGEVEN ZIJN VOOR OM TE LEZEN IN ONZE MARTINUSPAROCHIE:

U zult begrijpen dat de al opgegeven intenties komen te vervallen. Zodra we nieuws hebben dat er weer vieringen zullen plaatsvinden in onze Martinus en in Maria Mater, kunt zelf aangeven wanneer en of deze intenties gelezen gaan worden.

 

AANDACHT VOOR ELKAAR;

We weten allemaal dat het fijn is om contact met andere mensen te hebben. Juist nu is het belangrijk om aandacht aan de mensen te geven in de vorm van een kaartje, telefoon of een zwaai. In Magnushof verblijven o.a. Gies van Waesberghe, Jan van Straalen en Tiny van Straalen en Riet Groen – Bruin. En er zijn vast mensen waarvan u vindt dat zij ook net dat beetje extra aandacht nodig verdienen. verdienen.

 

OVERLEDEN:

Op woensdag 8 april is Anna Catharina  - Annie Klaver op 83 jarige leeftijd overleden, de laatste jaren woonde zij in Maria Mater.

 

Op zaterdag 11 april jl. is onverwacht Arie Groen op 82 jarige leeftijd overleden. Hij woonde al zijn hele leven aan de Koggeweg 4.

 

TENSLOTTE:

Op de website van onze parochie kunt u alles volgen, deze wordt iedere keer bijgewerkt, dus als er iets nieuws is of er wordt iets veranderd, dan staat dat op die site.

 

Tot de volgende keer: Gerda en Tineke

 

“Houd afstand maar houd en verlies elkaar niet uit het oog.”

 

Het bisdomblad van het bisdom van Haarlem-Amsterdam SamenKerk is digitaal te lezen  op je smartphone, ipad, tablet of computer op

www.bisdomhaarlem-amsterdam-samenkerk.nl