Geurts Borduurstudio

De Borduurspecialist van Wijchen, Nijmegen en omstreken!

Borduren

Geurts Borduurstudio is een professioneel  en dynamisch bedrijf gevestigd in Wijchen.  Wij zijn gespecialiseerd in het computergestuurd borduurwerk, zoals het aanbrengen van logo’s en emblemen op bedrijfskleding, handdoeken, babycapes, slabbers, jassen, overalls, sloven, T-shirts, caps. Onze apparatuur is ook geschikt voor het borduren van paardendekens, sjabrakken, tassen en leer.  Kortom op vrijwel alle soorten materiaal waar een naald doorheen kan, kan worden geborduurd. Door gebruik te maken van meerdere computersystemen en software zijn de mogelijkheden vrijwel onbeperkt.

 

Geurts Borduurstudio werkt in opdracht van bedrijven, verenigingen en particulieren. Professioneel aangebrachte logo’s geven bedrijfskleding een luxe en exclusieve uitstraling. Onze cadeauartikelen zijn uitermate geschikt voor relatiegeschenken. Een geborduurd cadeau is altijd een persoonlijk succes, bijvoorbeeld  ter gelegenheid van een huwelijk of een geboorte.

 

Geurts Borduurstudio is gespecialiseerd in maatwerk, alle opdrachten zijn immers uniek. Aarzel niet om bij vragen contact met ons op te nemen.

 

Wist u dat:

  • Geurts borduurstudio specialist is op het gebied van paardenartikelen borduren!
  • Borduurwerk van Geurts borduurstudio regelmatig op tv te zien is!
  • Op afspraak geboorte-cadeau's direct gebor-duurd kunnen worden.