Marriage Course

 
 


Opzet van de avond.

Iedere avond begint met een maaltijd. Dan wordt een inleiding gehouden, gevolgd door gelegenheid om als stel hierover te praten. De sfeer is uitnodigend, ontspannen en niet-bedreigend. De privacy van ieder stel wordt gerespecteerd. Er vinden geen groepsdiscussies plaats en er wordt van u niet gevraagd iets over uw relatie aan iemand anders te vertellen.


Voor wie is de cursus?

De Marriage Course is voor ieder stel dat een sterke en blijvende huwelijksrelatie met elkaar wil opbouwen. In deze cursus richten we ons zowel op stellen met trouwplannen (samenwonend of niet), als op stellen die kortere of langere tijd getrouwd zijn. De cursus is gebaseerd op christelijke principes, vanuit de traditie van de Katholieke kerk, maar ook partners zonder christelijk geloof of kerkelijke achtergrond zullen er veel aan hebben.


Data: zeven maandagavonden – 9 en 23 januari, 6 en 20 februari, 13 en 20 maart en 3 april 2017 (ontvangst 18.30 uur, aanvang maaltijd 19.00 uur, einde rond 22.00 uur)

Kosten:  € 200 per stel, incl. welkomstdrankjes, warme maaltijden, koffie/thee, cursus en werkboeken

Locatie: Bondsgebouw, links naast de Laurentiuskerk, Leidseweg 100, Voorschoten (gratis parkeren voor de deur, bus 45 vanaf Leiden NS station).


De Marriage Course wordt al jaren in diverse landen gegeven.

Voor meer info kijk op www.marriagecourse.nl

Beluister een interview met Mayke & Carlo over deze cursus (8 minuten, © RKK Radio 5).

 


De volgende onderwerpen komen aan bod:

goede communicatie, openstaan voor wat de ander bezighoudt, oplosssen van conflicten, de kracht van vergeving, omgaan met ouders en schoonouders, tederheid en seksualiteit, tijd nemen voor elkaar.Aanmelding & info: Mayke & Carlo Beenakker, 071-5611632

email: post@beenakker.com

Hoe bouw je aan een gelukkig huwelijk dat een leven lang duurt?

Wil je je relatie versterken? Wil je je partner op een diepere manier leren kennen? Trouwplannen of getrouwd? Dan is de Marriage Course misschien iets voor jullie. De Marriage Course is een cursus van zeven avonden. Het is eigenlijk een avondje uit met z’n tweeën, waarbij iedere avond begint met een ‘maaltijd bij kaarslicht’. Daarna volgen inleidingen en maak je de opdrachten steeds samen met je partner – je hoeft niets van je relatie met anderen te delen.