bezoek onze homepage Nederlandse versie
links naar verwante homepages :

Adrie Tokkie, van Tuci naar Tokkie:
genealogische homepage van Adrie Tokkie, met een stamboom van de Tokkie familie.

Genealogie van Tom Verwaijen:
genealogische homepage van Tom Verwaijen, met o.a. genealogieën van de families : Abarbanel de Souza, van Amersfoort, Leefsma, Mendel, Sanders, Salomons en Verwa(a)ijen.
links naar verwante websites :

De Nederlands Joodse Genealogische Data Base:
website van Akevoth (Traces) die de (online) activiteiten voortzet van het Centrum voor Onderzoek naar de Geschiedenis der Nederlandse Joden (van de Hebrew University of Jerusalem), met veel familie stambomen online, een gestaag groeiend aantal databases en bruikbare andere links, ook naar persoonlijke genealogie pagina's.
In Memoriam - Lezecher kunt u ook op deze website vinden.

Digitaal Monument Joodse Gemeenschap in Nederland:
digitaal monument voor alle mannen, vrouwen en kinderen die tijdens de Duitse bezetting als joden zijn vervolgd en die de Sjoa niet hebben overleefd.

FamilySearch:
website aangeboden door de The Church of Jesus Christ of Latter-day Saints die toegang biedt tot hun grote collectie van genealogische akten. zoekakten.nl biedt een Nederlandse wegwijzer naar Nederlandse akten in FamilySearch.

Het Stenen Archief:
gemeenschappelijk project van het Nederlands-IsraŽlitisch Kerkgenootschap en Akevoth met als doelstelling het digitalisateren van de Ashkenazische Begraafplaatsen in Nederland.

 
to top of page