WELKOM

Jachthaven "De Witte Raaf" heeft een kleine gezellige haven met daarbij een aantal staplaatsen voor caravans. Het bedrijf is gevestigd in het voormalige vissersdorp Zwartewaal dicht bij de dorpskern. De haven mondt uit in het Brielse Meer. Een meer dat ten noorden ligt van het Zuid Hollandse-eiland "Voorne Putten" in het zuidwesten van Nederland.

In de direct omgeving van Zwartewaal liggen ook de historische plaatsen Brielle c.q. Den Briel en Hellevoetsluis. Zoals de naam waarschijnlijk al doet vermoeden, ligt ook Brielle aan het Brielse Meer. Hellevoetsluis ligt aan het Haringvliet en is via het Spui te bereiken. Ook de badplaatsen Rockanje en Oostvoorne liggen niet ver van Zwartewaal. En zelfs de badplaats Ouddorp op het Zuid Hollandse-eiland "Goeree Overflakkee" en de diverse historische plaatsen op de Zeeuwse eilanden liggen op redelijke afstand.

Het Brielse Meer staat in verbinding met alle bereikbare wateren in Nederland en het buitenland. Behalve recreatie op dit meer zijn dus vele vaarroutes naar diverse bestemmingen mogelijk.

Waarvoor kunt u bij ons terecht?
Wij verhuren lig- en staplaatsen. We stallen boten, trailers, caravans en campers en we hellen boten. Bent u op zoek naar één van deze diensten dan kunt u bij ons terecht.

Wilt u meer informatie over onze activiteiten, klik dan in de index op één van deze activiteiten. Ook kunt u altijd contact met ons opnemen. Bent u geïnteresseerd in informatie op andere websites maak dan een keuze uit de links die wij voor u hebben aangebracht nadat u in de index op "Links" heeft geklikt.

Onze website is in ontwikkeling. Het is daarom mogelijk dat u nu niet de informatie vindt die u zoekt. Wij hopen daarom dat u in de toekomst nog eens de moeite wilt nemen om onze site te bezoeken. Ook kunt u altijd contact met ons opnemen.
Ons adres en telefoonnummer staan hieronder.

Jachthaven De Witte Raaf
Elfwekenlaan 11
3238 BD ZWARTEWAAL
telefoon: (0181) 66 15 54
www.jachthaven-dewitteraaf.nl