Nieuws


Hatha Yoga:
Heeft u zin in Hatha Yoga? Informeer naar de mogelijkheden! Zowel voor beginners als gevorderden, er is geen opzegtermijn en u kunt zo instromen.

Meditatieavond "Circel van Licht":
Beleef de diverse vormen van Meditatie en de lichamelijke, emotionele, mentale en spirituele voordelen. Ervaar dat lichaam, geest en ziel meer met elkaar in balans komen. De eerstvolgende Meditatieavonden "Circel van Licht" start in het najaar op dinsdagavond 14 september 2021. Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Kijk voor meer informatie/Inschrijving bij Meditatieavonden "Circel van Licht".

Beroepsopleiding Ayurvedische drukpunt massage:
Door middel van diverse massagehandgrepen, drukpunttechnieken (marma's) gecombineerd met natuurlijke warme basisolie aangevuld met heilzame etherische olie leer je in 13 zaterdagen een totale lichaamsmassage te geven. Je hebt geen specifieke kennis of (voor)opleiding nodig om deel te kunnen nemen. Iedereen heeft het vermogen in zich om deze prachtige holistische vorm van massage verder te ontwikkelen en te integreren, eigen te maken en direct toe te passen op jezelf, in je familiekring en bij vrienden of in je praktijk! Ervaar en geniet van deze bijzondere holistische beroepsopleiding, een ware ontdekkingsreis! De jaaropleiding biedt plaats aan maximaal 8 personen. Alle inschrijvingen vinden plaats op volgorde van binnenkomst. De eerstvolgende Beroepsopleiding Ayurvedische drukpunt massage 2021 - 2022 start op zaterdag 6 november 2021! Je kunt je nu al inschrijven. Kijk voor meer informatie/inschrijving op onze website bij Opleiding Ayurvedische drukpunt massage.

Trance Healing cursus:
Trance Healing is een geneeswijze waarbij de persoon die de behandeling geeft, medium is voor energie vanuit de Universele Bron. Dit mediumschap maakt het mogelijk dat Gidsen uit de wereld van liefde en licht hun genezende energie kunnen richten op mensen hier in de fysieke wereld. In een trancestaat een ander een healing geven en ook zelf geheald worden... hoe mooi kan dit zijn! Je verbinden met de universele wereld en je in vertrouwen laten leiden door je Healinggids(en) is een prachtige samenwerking. In alle rust en ruimte de vele vormen van healing samenbrengen en integreren met nieuwe healing technieken. Door oefeningen, afgewisseld met diephelende meditaties, jezelf en anderen naar een hoger niveau brengen. Je mediamieke gaven verder ontwikkelen en groeien in liefde, licht, innerlijke wijsheid en bewustzijn. 4 zondagen van 10.30-17.00 alles helemaal loslaten, heerlijk genieten en je volledig laten omringen door onvoorwaardelijke liefde. Dit zijn slechts enkele van de vele ervaringen welke je mag beleven tijdens de Trance Healing cursus. De eerstvolgende Trance Healing cursus start in het najaar 2021 op zondag 19 september. Ervaar dat je persoonlijke en spirituele groei en ontwikkeling zienderogen zal toenemen. Vertrouwen zal jouw unieke mogelijkheden op de juiste plaats brengen. Ontwikkel je mediamieke gaven en doe mee. Wil je zeker zijn van een plaats? Schrijf je dan alvast in. Kijk voor meer informatie/inschrijving op onze website bij Trance Healing cursus.

Voetreflexologie cursus:
De Voetreflexologie cursus zal je ervaren als een ware ontdekkingsreis naar Jezelf... 7 zondagochtenden heerlijk genieten en nog heel veel meer! Er wordt in tweetallen op massagetafels geoefend, zodat je tijdens de cursus ook zelf gemasseerd wordt en de oliČn die we gebruiken zijn heilzaam. De eerstvolgende Voetreflexologie cursus is in het najaar 2021 en start op zondag 26 september! Alle inschrijvingen vinden plaats op volgorde van binnenkomst. De cursus biedt plaats aan maximaal 8 personen. Heb je belangstelling en wil je zeker zijn van een plaats? Schrijf je dan in en kijk voor meer informatie/inschrijving op onze website bij Voetreflexologie cursus.

Handreflexologie cursus:
Handreflexologie is net als voetreflexologie zo oud als de mensheid zelf. Eeuwen lang is het een manier geweest voor mensen om zichzelf en anderen gezond te houden en/of hun gezondheid te bevorderen. Ervaar dat deze holistische tweedaagse cursus een bijzonder mooie aanvulling is op de Voetreflexologie cursus. Inschrijving is alleen voor cursisten die de cursus Voetreflexologie hebben gevolgd! Geniet eerst van de Voetreflexologie cursus om aansluitend twee dagen deel te nemen aan de Handreflexologie cursus en ervaar dan hoe het is om deze unieke holistische vorm van massage verder te ontwikkelen en te integreren, eigen te maken en direct toe te passen op jezelf, in je familiekring en bij vrienden of in je eigen praktijk! Kijk naar je handen, het zijn de spiegels van je lichaam, van je ziel, van je emoties; in je handen kom je jezelf tegen! De Handreflexologie cursus wordt 1 keer per jaar gegeven. De eerstvolgende tweedaagse Handreflexologie cursus is op zaterdag 26 juni en 10 juli 2021.

Metamorfose massage cursus:
De tweedaagse Metamorfose massage cursus wordt 1 keer per jaar gegeven, de eerstvolgende Metamorfose massage cursus is op zaterdag 27 maart en 17 april 2021. Metamorfose massage is een zachte en eenvoudige manier van masseren van de reflexzone van de wervelkolom op de voeten, handen en het hoofd. De voeten staan voor het willen, de handen - die in verbinding staan met ons hart - voor het voelen en het hoofd voor het denken. De cursus laat je "worden wie je in wezen bent"! Laat je inspireren... en schrijf je op tijd in voor deze prachtige tweedaagse cursus (maximaal 10 deelnemers)!

Reiki I-II-III cursus:
Reiki is voor het Leven! Reiki is een oeroude, onvergelijkbaar eenvoudige en effectieve behandelingsmethode, waarbij met handoplegging wordt gewerkt om jezelf en anderen te voorzien van energie en levenskracht voor genezing en persoonlijke groei. Je gaat werken met de Reiki energie, behandelingen geven bij jezelf en anderen, op afstand healen, de Reiki symbolen toepassen en nog heel veel meer. Iedereen heeft het vermogen om deze unieke vorm van healing verder te ontwikkelen en te integreren, eigen te maken en direct toe te passen op je zelf, in je familiekring en bij vrienden of in je eigen praktijk. Meditaties, aardeoefeningen en ademhalingstechnieken zullen jou meer vertrouwen geven om als Reiki Healer te mogen werken. Ben je klaar voor een positieve verandering in je Leven? De eerstvolgende Reiki I-II-III cursus is in het najaar 2021 en start op zaterdag 25 september! Schrijf je tijdig in om zeker te zijn van een plaats (max. 10 personen). Kijk voor meer informatie/inschrijving op onze website bij Reiki I-II-III cursus.Ga terug naar begin