Afdelingsbijeenkomst

Repeaters

We hebben een mooie gratis locatie in de Bovenkerktoren van Kampen waar twee repeater systemen staan. PI2KMP en PI2NON . Nu zijn in het afgelopen jaar een paar kerken afgebrand (komt door werkzaamheden van derden) en daarom heeft de afdeling gebouwen beheer van de gemeente Kampen ons aangeschreven met het verzoek om eens aan te geven van hoe en wat we allemaal hebben geregeld qua brandveiligheid.
Nu blijkt dat we het al best wel goed voor elkaar hebben, we hebben in mei 2000 een eigen voedingsleiding naar boven aangelegd met aardlekschakelaar 220 volt 4 amp en hebben bij de Gemeente Kampen onze technische installatie tekening ingeleverd van hoe alles aan en in elkaar zit. De gemeente Kampen heeft alles bekeken en om niet het eigen vlees te keuren willen ze dat we onze installatie door een extern bedrijf laten keuren om te zien of alles in orde is, ook willen ze graag dat we een automatisch blussysteem plaatsen en nog wat andere kleine aanpassingen doorvoeren en dit gaat ons nu enkele honderden euro's kosten.
Deze feiten kenende zijn wij nu genoodzaakt om de fans gebruikers en luisteraars van PI2KMP en PI2NON een vrijwillige bijdrage te vragen om de mooie lokatie te behouden en om ons experiment voort te kunnen zetten, anders is het einde Bovenkerktoren en dus einde repeaters in Kampen en omgeving. Wil je hier aan bijdragen dan kun je op bankrekening NL23 INGB 0000 3810 10 tnv Veron afdeling Zwolle je bijdrage storten, met omschrijving Donatie KMP-NON.
Al vast hartelijk dank namens de Repeater beheerders KMP-NON. Herman Frank PD0HF