aangeboden    bulletin     clubinfo         evenementen         gezocht       home  
knutselen        links         Neuheiten         onderdelen      vragen           


27-03-11


27-03-11

Het afgebeelde setje staat te koop op eBay. Zo te zien gaat het om Rowa (TE) wagons en een Trix Express loc. Het vreemde is dat na de breuk met Willy Ade rond 1968 er alleen nog restbestanden van de wagons verkocht werden. De loc werd pas in 1975 uitgebracht en toen stonden deze rijtuigen al lang niet meer in de catalogus.....

Weet iemand hier iets meer van?  


Charles de Vilder (lidnr. 426)

antwoord 2

1-04-11

Hallo heer Vilder,
Ook ik ken deze samenstelling niet. De doos lijkt mij niet van een vorm en materiaal zoals die normaal door Trix gemaakt werd. De inhoud past inderdaad niet in tijdperk bij elkaar. Ik kan in geen enkele catalogus iets vinden dat maar enigszins hier op lijkt.
De enige sets met Rowa wagens zijn de geschenkverpakkingen uit o.a de catalogus van 1972.
Het lijkt dus een samengestelde treinset.
Dik Hooijer (146)
 

antwoord 1

31-03-11

Hallo heer De Vilder,
Zonder iets aan of af te doen m.b.t. het aangebodene kan ik mij niet herinneren, dat deze set in deze vorm ooit in het TE-programma is uitgebracht.
De afzonderlijke delen komen mij wel voor als zijnde van TE. Ikzelf bezit zowel de loc als de rijtuigen en zie geen afwijkingen.
De aanbieder heeft deze set m.i. naar eigen fantasie samengesteld uit losse componenten, maar dat hoeft niets af te doen aan de kwaliteit.
Houd wel voor ogen, dat het hoogstwaarschijnlijk niet om een originele set gaat (en de prijs dus slechts navenant kan zijn).
Ik hoop, dat u hiermee geholpen bent.
Groet,
Jaco Enkelaar (122)

  Uw antwoord kunt u zenden naar trixexpress@planet.nl
   
HOOFDPAGINA