Reinders
Mobiele Tap Verhuur vof

 

'Maakt van ieder feestje iets moois! '

Home Tafel en stoelen Tenten Drank en Biersoorten BBQ

weersverwachting 

 


Reinders mobiele tap verhuur vof

 

 

Laat uw feest onze zorg zijn!

Wij hebben de middelen, kennis en meer dan 10 jaar ervaring in het organiseren van feesten om van uw feestje iets moois te maken. Wij verzorgen complete feesten en partijen. Hiervoor kunnen wij u alle benodigdheden leveren.

 

Wij verhuren mobiele biertap units, voor al uw evenementen, braderieën en feesten. U kunt kiezen uit verschillende soorten gekoeld bier (bv Grolsch, Warsteiner, Alfa, Hertog Jan of eigen huismerk). De RVS units van zijn tapklaar en voorzien van een spoelbak met spoelborstels en een tapkraan en natuurlijk een afschuimer.

 

*****NIEUW!****

Presentatie Reinderstapverhuur

 

In overleg brengen wij de benodigdheden naar uw feestlokatie. Daar installeren wij voor u de mobiele tap en geven wij een instructie. Na afloop halen wij alle spullen weer op zodat u zelf niets hoeft te sjouwen en schoonmaken. Doordat u de drank die over blijft mag retouneren, hierdoor kunt u royaal inschatten wat u nodig heeft en komen uw gasten niets tekort.

****Ook kunt u ons inhuren als thuiskelner!****

Een feestgeven is leuk, maar door de aandacht op lege glazen mist u vaak eeb groot deel van de gezelligheid. Wilt u zelf niets van het feest missen en niet druk zijn met inschenken van de drankjes en regelen van de hapjes kunt u voor een voordelig tarief gebruik maken van een thuiskelner.

 

 

 

 

Django Wagner is een artiest die in het bezit is van een mooie, warme zangstem. Hij is ook een veelzijdige sfeermaker. Gevoelig en serieus op zijn tijd, maar hij is ook bijzonder goed in staat om een feestje te bouwen. Ook Django drinkt het bier van Reinders tapverhuur en maakt gebruik van Boermans  BBQ.   

 

 

Neem gerust contact op voor een vrijblijfende offerte!

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 
ReindersTapverhuur.nl
Eckhorsterstraat 6
7021 KV Velswijk
T: 0314 64 18 20

M: 06 53 69 12 41
E: ReindersTapverhuur.nl
kvk 09110971


Contact Presentatie

Copyright 2010 All Rights Reserved.