Neem contact met me op over B12-tekort

Beginpagina

Door contact met ons op te nemen kunt uw eigen ervaring kwijt over dit ziektebeeld. Als de informatie voor andere bezoekers van de site belangrijk is, dan wordt deze toegevoegd aan de reacties. Dit gebeurt pas nadat de informatie zonodig is gecorrigeerd op taal en inhoud, zonder dat de essentie verloren gaat. De ondertekening is zodanig dat uw privacy is gewaarborgd. 
Als u uw verhaal niet op de site wilt hebben, moet u dit even aangeven.
Heeft u vragen of opmerkingen, dat kan ook via deze optie. We proberen dan een zo goed mogelijk antwoord te geven. Wij doen ons best om alle serieuze e-mails te beantwoorden.  
We houden ons het recht voor om de mailtjes later ter beschikking te stellen voor een eventueel medisch onderzoek. De privacy van de inzenders zal hierbij gewaarborgd blijven. 

Print eerst : De meest gestelde vragen over B12-tekort.
Lees dit eerst door om te kijken of je hier het antwoord vindt dat je zoekt.
Denk je nog meer vragen te hebben of als je jouw verhaal gewoon kwijt wilt
dan kunt je een e-mail naar mij sturen.

Neem alle tijd om uw ervaring, vraag of opmerking te formuleren en stuur dan pas het mailtje weg.
Vermeld naast je naam ook je leeftijd en m/v voor de statistieken.  Het kan soms handig zijn je woonplaats te vermelden (i.v.m. met het eventueel adviseren van een geschikte dokter in de buurt).
Ook wil ik graag weten als je uit het buitenland mailt. Vermeld dan ook de eenheden waarin de gemeten B12 is uitgedrukt (of het referentiebereik).
Mailtjes waarin een virus zit worden door mijn provider verwijderd. U krijgt dan natuurlijk geen antwoord. In dat geval moet u het later nog eens proberen. Henk de Jong.

Denk je dat je klachten door B12-tekort komen?
Ga in geen geval vitamine B12 of foliumzuur slikken. Zeker geen B12-smelttabletten, wat de verkoper hiervan ook beweert. Het verdoezelt de diagnose waardoor geen arts het probleem meer ziet! Laat eerst testen op B12, foliumzuur, B6, MMA (methylmalonzuur) en homocyste´ne.

stuur een e-mail

 e-mail is op dit moment niet mogelijk. 
De hoofdreden is dat ik problemen heb met het zicht. (MD)


Heb je Facebook dan is dit de
aanbevolen besloten groep waar
je hulp en informatie kunt krijgen.
Nederlandstalig.
Klik op het plaatje

Ook via deze sites kun je hulp krijgen

Heb je een Twitter account en wil je meehelpen bekendheid aan deze B12-ziekte te geven, volg me dan en retweet zo nu en dan mijn tweets.
Heb je vragen, dan graag per e-mail.

| Terug naar de beginpagina |