Wordbestanden om de folder over B12-tekort te printen

Beginpagina

Laatste aanpassing: 21-01-14

De ervaring met deze site heeft geleerd dat het nog regelmatig voorkomt dat een B12-tekort toch te laat wordt herkend. Daarom heb ik een patiëntenfolder gemaakt die je zelf kunt afdrukken. Handig om weg te geven aan iemand die klachten heeft die doen denken aan een tekort.

Print eerst de voorkant. Leg het papier weer in de printer met de geprinte tekst naar boven in de papierlade. Ga via de terugknop weer naar deze pagina en klik dan op achterkant folder en print de achterkant.  Op het A4tje staan dan 3 folders, aan beide zijden bedrukt. Deze losknippen. 
Het is mooier als je b.v. stevig crêmekleurig papier gebruikt. Help mee deze folder te verspreiden door deze bij jou in de buurt in de bibliotheek te leggen tussen de andere folders. En ook b.v. bij de fysiotherapeut, pedicure, poliklinieken, huisarts, drogisterijen, apotheken enz.. Hierdoor kan veel leed worden voorkomen.

Voorkant folder - Achterkant folder

Ook kun je hier een bestand downloaden voor een A4 poster. Met dank aan Paul van Rijen die deze heeft gemaakt. Op te hangen in wachtkamers bij artsen e.d..

A4 poster

 

| Terug naar de beginpagina |