De waardering voor deze site

Beginpagina

Laatste aanpassing: 23-03-15

31-01-2015. Bedankje

Henk,
Nu ik alle B12 ellende ook op Facebook volg en er zelf ook probeer iets mee te doen realiseer ik me hoe belangrijk jij voor mij maar ook voor vele anderen….ik schat duizenden….bent. Van onschatbare waarde.
Nadat het voor mij in Spanje ontdekt was, was jouw site mijn bron van informatie…. Sinds september 2009. De eerste mail was van december 2009.
Sindsdien hebben wij meer dan 160 x aan elkaar gemaild. En je gaf altijd antwoord. Heel bijzonder. Je verwees nooit naar je site.  
Mijn dank kan ik niet in woorden uitdrukken. Liefs en BEDANKT!!!! Dikke knuffel van mij, ook voor je vrouw. Je was er altijd.

Jacqueline Postma

2007. Naast de waardering en bedankjes die ik regelmatig via de mail ontvang was er vandaag donderdag 6 september 2007 wel een heel bijzondere verassing voor ons.
Onverwacht stond Alida uit onze stad Groningen met haar vriend bij ons voor de deur om iets aan te bieden namens een hele lijst van B12-patiënten vanuit het hele land.
Dit alles was op touw gezet door Esther uit Julianadorp. Helaas was mijn vrouw niet thuis, ze had hen graag gezien. Ook Alida heeft veel problemen gehad voordat ze uiteindelijk de injecties kreeg. Lees het verhaal van Alida.

Het cadeau bestond uit een prachtige orchidee voor mijn vrouw en voor ons samen dinerbonnen voor twee uitermate goede restaurants in Groningen.
Deze blijk van waardering doet ons heel veel goed. Het is moeilijk om iedereen hiervoor persoonlijk te bedanken, daarom via deze weg: Heel Hartelijk Dank !


Alida biedt het cadeau aan


Henk zit de kaart met ruim veertig namen te lezen
De plant staat op de tafel

En de dinerbonnen zijn optimaal benut:


Genieten...


en schransen


Bedankje uit Emmeloord (2011)

Dit alles betekent voor ons dus waardering voor waar we mee bezig zijn en dat doet ons echt goed.
Maar toch, als u net als de mensen van deze actie iets zou willen doen, dan graag een donatie aan:

Stichting B12 Tekort
op bankrekening:

NL12 INGB 0002 7481 05

Hier kun je je aanmelden als donateur

(als gift aftrekbaar bij de aangifte inkomensbelasting) 

Want hiermee worden de B12-patiënten van de toekomst echt goed geholpen !


| Naar de beginpagina |