2e Update Walder

16522146 1218665811583105 1411119157 o


Inmiddels is Walder alweer 4,5 week bij ons, de tijd gaat ontzettend snel. Hij groeit als kool en is al ruim 3,5 kilo gegroeid in de tijd dat hij hier is. Hij is al uit zijn eerste halsbandje gegroeid.
†We vinden hem en het hebben van een hond nog veel leuker dan we ooit gedacht hadden. Hij stuitert hier lekker in de rondte met al zijn speelgoed, soms even achter een kat aan. Dat wordt de ene keer meer gewaardeerd dan de andere keer. Walder vindt de poezen maar stomme puppies, want ze willen helemaal niet met hem spelen. Alhoewel dat nu wel iets lijkt te komen met eentje. Dus ik ben benieuwd wat daar uit eindelijk van gaat komen.
†Met de paarden gaat echt heel goed, die krijgen allemaal kusjes. Maar als ze voorbij komen lopen, dan zijn ze toch wel ineens heel groot. Op puppycursus doet hij het ontzettend goed, al zou hij het liefst de hele tijd alleen maar spelen. Maar als ik zijn focus heb, dan doet hij echt onwijs zijn best en voert alles echt perfect uit.
†Hij kan al zelf in de auto klimmen en dat vindt hij ook echt leuk. Hij gaat al snel slapen vaak en kijkt zijn ogen uit als we weer ergens nieuw komen. Iedereen die hem ziet, die windt hij direct om zijn kleine gestreepte pootjes.
Volgens zijn DNA onderzoek is hij toch inderdaad kortharig, maar hij heeft boven zijn gewone vacht nog van dat fluffy haar uitsteken, dat is zeker 1,5cm langer. Dus ik ben wel benieuwd of hij toch nog iets fluffy blijft of dat hij straks toch strak in zijn vacht gaat zitten. Met zijn haarkleur net zo, hij verbleekt helemaal lijkt het. Zijn goud lijkt nu meer zilver. Bovenop is het echt nog goud, maar de zijkanten worden steeds meer zilver. Maar ongeacht de lengte of kleur van zijn haar, mag hij echt niet meer weg. We vinden hem echt geweldig!

Janet en Ronald

© Ayesta Brand.†All rights reserved, please do not copy anything without my permission.