3e Update Isa (Daenerys)


Hallo Ayesta en Roel,

Hier dan mijn derde update. Heeft even geduurd daar ik druk was met groeien, curcus, tanden aan het wisselen en mijn groeipijnen. En dan gaan ook nog mijn baasjes trouwen over drie weken pff.
Was allemaal bezig met groeien en toen kreeg ik last, best heftig moest hard piepen steeds. Zat in mijn pootjes. Met mijn baas naar de dierenarts en na grondig getrek en gevoel aan al mijn pootjes, bleek het groeipijnen te zijn. Moest gelijk van mijn puppy voer af en aan het volwassen voer. Maakte mij toch niet uit want dat vond ik toch niet lekker daar niet van.

Na check gebit ( weer bij de dierenarts), bleek dat 1 hoektanden waarschijnlijk er niet vanzelf er uit te gaan. Hoorde ze zeggen dat dat dan onder narcose moest en dan zouden zij mijn tand er uit kunnen halen.

Tweede paasdag, toen kwamen mijn fokker Ayesta en Roel en mijn zusje Sansa , kon ik mooi mijn gebit laten zien dat toppie in orde was uiteindelijk (vanzelf goedgekomen gelukkig). Vond het leuk dat ze er waren al wist ik niet dat Sansa ook al zo groot was. Net als ik. Vond ik wel spannend het is toch mijn grotere zus. Maar wel gezellig gespeeld al bleef mijn staart wel tussen mijn benen zitten. Snap daar niets van.Op puppy curcus gaat het nu beter. Kan al goed naast mijn vrouwtje zitten en vind mijn klasgenoten nu wel leuk. Vond het in het begin best spannend als ze naar mijn toekwamen maar nu niet meer hoor! Trouwens heb een leuke klassenfoto van ons allen. Ikke sta mijn vrouwtje helemaal links voor de kijker.


Ja, het gaat goed met mij. 10 juni gaan we naar de clubmatch in Utrecht! Dan komen een heleboel andere Hollandse herders bij elkaar en dan zijn er keurmeesters en zo. Mijn zus Sansa komt ook waarschijnlijk. Zou leuk zijn als ik nog wat broertjes en zusjes zou zien die dag. Maar als niet, dan hoop ik zeker ze te zien volgend jaar op de nestendag! 

Nu genoeg verteld over mij en tot de volgende update, woef!

Groetjes van Isa en natuurlijk van mijn baasjes Rob en Sibylla


© Ayesta Brand. All rights reserved, please do not copy anything without my permission.