4e update Isa (Daenerys)

image1


Hallo Ayesta en Roel,

Het is alweer een tijdje geleden dus dacht, zal weer eens wat van mij laten horen.

 Ben nu bijna 9 maanden oud en ben flink gegroeid. En waarvan snap ik nog niet zo heel goed. Mijn baasjes blijven mij die brokken geven en echt, vind er niets aan. Gelukkig krijg ik best wat koekjes en kluifjes dus, ik denk dat dat het hem doet. Maar ik zie er niet slecht uit hoor. Krijg veel complimentjes en zelfs wordt er geregeld geroepen , kijk een wolf! Eh Ikke?? Wat is dat? Is het een lekker koekje of zo??

Heb al echte vrienden hier in de buurt. We vormen dan een soort groepje. Soms zijn we wel met zijn vijftienen , als ik goed geteld hebt hoor. Zelfs twee Deense doggen. En ik maar denken dat ik groot ben, nou dat valt dan best tegen hoor.

Wel heel verdrietig geweest daar mijn aller beste vriendinnetje naar de hondenhemel is gegaan vorige maand. Moet nu wel heel erg er aan wennen dat ik nu de enige haarbal ben hier in huis. 

image3


image2

 Maar mijn baasjes zijn heel lief voor mij hoor en nu ga ik hen gewoon wat vaker zieken. Als mijn bazen op die stomme rechthoekige dingen zitten te kijken en typen nou, dan duik ik lekker op hun schoten en dan wil ik kroelen en spelen. En hihi, dat doen ze dan ook nog. Duh.

image4

Ben ook twee weken geleden klaar met mijn grote meisjes honden dingetje. Best lastig want mocht in ene keer niet meer los lopen. Belachelijk !! Duurde wel drie weken. Niets spelen met mijn grote vrienden op het veldje. Niet meer mee met mijn vriendenclubje (een uitlaatservice). Nee, dat vond ik echt niet leuk. En dan vrouwtje iedere keer met een dweil achter mij aan. Pff, gelukkig ook weer gehad.

Zo, denk dat ik nu wel genoeg heb verteld. Ga weer eens even buiten kijken naar mijn balletje. Leuk tijdverdrijf overigens!

Groetjes Rob en Sibylla

image5


image6© Ayesta Brand. All rights reserved, please do not copy anything without my permission.