Animal Event met Laura, Laicka en Fix

DSC_0075


942626_569737959713495_798832372_n


943141_461046813984431_1175812680_n


Animal Event 2013

Wat spannend, Fix voor de eerste keer mee naar zo’n grootschalig event. Wat zal ze er van vinden, hoe gaat ze reageren, is ze al stabiel genoeg om zo’n dag als dit mee te maken.

 

Half 8 uur in de ochtend richting Hilvarenbeek, auto ingepakt, benches mee, alles bij me? Dan is het tijd om te gaan.

Aangekomen daar liepen we meteen Harry al tegen het lijf, de eigenaar van een hondje van Kevin’s Cot, leuke teef en dus een half zusje van Laicka. Samen zouden we de stand gaan bemannen dus het kon niet anders als gezellig worden.

Fix liet het keurig allemaal over zich heen komen, eenmaal bij de stand te zijn heb ik de kennel toegeëigend zodat de dames samen konden zijn en niet gescheiden in benches. Dit ging uitstekend, af en toe blaffen als er vreemde honden in de buurt kwamen maar verder waren ze een keurig visitekaartje voor de Hollander.

Tijdens de voorstelling van het ras heb ik het besluit genomen Fix niet mee te nemen maar alleen met Laicka te lopen, dit ook in het defilé, omdat ik niet wist hoe Fix het zou doen.

 

Al met al, de eerste dag was top!

 

Spontaan zaterdag besloten om zondag nog een keer te gaan dus hup, daar gingen we weer. Deze keer gezelschap van Tamar met Pom en Wellus wat garant staat voor een dag kletsen, mensen kijken en verhalen delen over onze “ettertjes”. Wellus en Pom afgewisseld in de bench en Fix en Laicka weer samen in de kennel. Een zonovergoten dag was het maar ik zat in twijfel, na de goede dag van vrijdag, zou ik Fix meenemen het defilé in, zou ik haar mee laten doen aan de rassenvoorstelling?

Vol vertrouwen in haar mocht ze mee en wat deed ze het knap, hoewel dravend rennen resulteert in: Yes, jump, hap, wat gezellig dit ben ik apentrots op haar.

Echt nieuwe vriendjes heeft ze niet gemaakt, Wellus heeft iig geleerd dat ie vooral niet bij haar in de buurt moet komen. Knappe dame is ze
 

© Ayesta Brand. All rights reserved, please do not copy anything without my permission.