Eerder dan verwacht, maar zó welkom :)

Tussen de vorige twee loopsheden van Joya zat 10 maanden en dat was dus ook onze planning voor onze komende dekking. We rekenden op januari. Een Hollander is echter geen echte Hollander als ze je niet voor verrassingen zet…

Vorige week donderdag vonden we het eerste bloed bij Joya. Vrijdagavond bij een uitstrijkje in Sleeuwijk liet de dierenarts weten dat ze waarschijnlijk al een paar dagen langer loops was.

We hadden Joya ingeschreven op de inventarisatie van de NHC afgelopen zondag en daar ook afgesproken wat geďnteresseerden in de pups te ontmoeten. Na de inventarisatie zijn Roel en ik doorgereden naar Frankrijk (Auvergne, bij Rob Cordes) om Pipeau op te halen.

Geen dag te vroeg. We kwamen woensdagmiddag terug en Joya’s progesteron stond die avond al op 4.7.

Donderdagochtend zijn we met de twee aanstaande lovers gaan wandelen en dat was een groot succes. Geen gesnauw van Joya, al dook ze af en toe nog behendig onder Pipeau vandaan :)
Terug bij de auto’s zaten ze al bijna op elkaar, dus besloten we ze ‘s avonds weer bij elkaar te laten, maar dan in de tuin.

Na een half uurtje spelen ’ s avonds ging Joya er goed voor staan en was het binnen no time raak. De komende dagen zullen we Pipeau en Joya nog een aantal keren bij elkaar laten.

IMG 2139.jpg
IMG 2093.jpg

Pipeau’s eenvoudige optrekje in Frankrijk

IMG 2103.jpg

Op weg naar NL met Pipeau

IMG 2117.jpg

koffiepauze onderweg. Al dikke vrienden met Roel

IMG 2123.jpg

Ochtendwandeling donderdag

IMG 2127.jpg

Ze vinden elkaar lief <3

IMG 2136.jpg

Donderdagavond eerste dekking.


© Ayesta Brand. All rights reserved, please do not copy anything without my permission.