Het weekend en maandag


Zaterdag kwamen Kathi en Michael uit Oostenrijk ons bezoeken. Volgende maand gaan wij met de camper een reutje naar ze toe brengen maar nu kwamen ze kijken hoe de pups erbij zitten. Ook heeft Kathi met ze aan het lijntje gelopen. Het was een ontzettend leuk bezoek en wij kijken er naar uit Kathi en Michael snel weer te ontmoeten!

Zondag zijn we weer met de pups de polder in geweest. Fantastisch vinden ze dat! Het gras was erg hoog en nat, en de pups dus ook al snel… Roel heeft er een grappig filmpje van gemaakt.  ’s Middags kwamen Meta en Robbie op bezoek, de eigenaren van Spyker, de vader van dit nest. Vervolgens kwamen Mark en Laurie weer even puppie knuffelen en kleindochter Merel heeft de pups uitgelaten ;-)

Vandaag zijn we met het grut naar het dorp gelopen. Via scholen, het station en de brug zijn we naar het dorp gewandeld, we hebben lekker geshopt en een broodje gegeten, onderweg zijn we veel verkeer gepasseerd en op de terugweg kwamen we ook nog een brandweerwagen met sirene tegen. Ze doorstonden het allemaal vlekkeloos.

Thuis waren ze wel weer toe aan een flinke hap vlees, onder toeziend oog van moeders.


Allereerst het grappige filmpje van gisteren en daaronder alle fotos van afgelopen weekend en vandaag:
IMG_1863_w
IMG_1862_w
IMG_1865_w
IMG_1871_w
IMG_1868_w
IMG_1880_w
IMG_1882_w
IMG_1885_w
IMG_1886_w
IMG_1897_w
IMG_1903_w
IMG_1910_w
IMG_1914_w
IMG_1916_w
IMG_1918_w© Ayesta Brand. All rights reserved, please do not copy anything without my permission.