Joya 20 weken

foto

Hier weer een update van onze lieve Joya die alweer 20 weken is!

Het gaat ontzettend goed met ons meisje! Joya weegt nu 13,3 kilo en krijgt al steeds meer haar 'grote honden' haren. Ook is Joya al aan het tanden wisselen, ze is haar 2 onder hoektanden kwijt...misschien nog wel meer maar die 2 tanden hebben we gevonden, hoe leuk is dat!

De puppiecursus hebben we afgerond en starten 7 februari met de basistraining waar dieper in gegaan wordt op het volgen, blijven etc. Aankomende zaterdag hebben we een 'extra' les, balans en coördinatie, waar de spieren, evenwicht en achterhand van Joya getraind worden!

Thuis gaat het ook heel goed met Joya, we hebben een persoonlijke postbode in haar ontdekt; zodra Joya de brievenbus hoort gaat ze de post halen en brengt het keurig naar ons toe :-) Helaas doet Joya dat alleen nog niet met een bal, ze kan zichzelf zó goed vermaken met een bal waardoor ze het nut van apporteren nog niet inziet :-) Joya luistert over het algemeen heel goed en voelt zich zichtbaar veilig bij ons; als Joya andere honden wat spannend vindt komt ze gauw tussen onze benen instaan en van daaruit zoekt ze de andere honden op :-) Ook houdt Joya óns goed in de gaten; als we aan het wandelen zijn en zij gaat even haar eigen weg, komt Joya uit zichzelf weer naar ons toe gerend (we roepen dan ook expres niet omdat we haar dat juist willen leren)! 

Joya is echt een schat van een hond en we genieten elke dag volop van haar!

Groetjes van Mark, Laurie & Merel

foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto


© Ayesta Brand. All rights reserved, please do not copy anything without my permission.