Op bezoek bij Fientje, Pien en Walder


Vorige week zijn we met de camper naar het noorden van Nederland gereden en hebben daar Fientje (Nymeria), Pien (Missandei) en Walder opgezocht en de stambomen weggebracht. 

Met alledrie gaat het erg goed. Ze zien er goed uit en zijn erg gehecht aan hun nieuwe eigenaren. Alledrie zijn ze, net als Sansa en de andere pups, flink aan het wisselen. Hun wereld wordt groter en ze worden wat ondernemender.


Hieronder een filmpje, Sansa heeft steeds het zwarte tuigje om:

 

Het was ontzettend leuk om elkaar weer te zien! Vrijdag gingen we eerst naar Fientje in de Noord Oostpolder. De zusjes leken elkaar vrijwel direct te herkennen. We zijn met Petra naar een veldje gelopen waar de twee pups los met elkaar konden spelen en dat deden ze vol overgave.

Later, toen we naar binnen gingen en we Sansa maar even in de camper hadden gezet, liet Fientje duidelijk merken dat ze ons ook nog kent! Ze sprong bij me op schoot en ik werd helemaal afgeleberd door haar. Wat een lieverd.

IMG 1642

Fientje en  Sansa

IMG 1645

Fientje en Sansa


Op zaterdag reden we naar Noord Holland, waar Pien woont. Dat was ook een vrolijk weerzien! Pien en Sansa speelden eindeloos in de tuin. Nadat Sansa weer in de camper was gezet kreeg Pien oog voor ons en herkende ons ook enthousiast.

IMG 1657

Pien en Sansa

IMG 1663

Pien


Op zondag waen we bij Walder in Friesland. ook hier werd woest gespeeld door de pups en in het voorbijgaan nog de waterbak leeggeschept. Ook Walder herkende ons en liet zijn knappe kunsten zien :) Knappe vent.

IMG 1670

Walder en Sansa

IMG 1679

Walder

 

 

© Ayesta Brand. All rights reserved, please do not copy anything without my permission.